Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Elkezdtem neten ismerkedni egy nővel rá 2 hétre személyesen találkoztunk.Elmondtam neki hogy nagyon bejön és komoly kapcsolatot szeretnék erre azt a választ kaptam hogy szimpatikus,jófej vagyok de neki a magasabb pasik az esetei.?
A kérdezőn úgy látom ,hogy ő ennék okosabb és érzelmesebb ember,nem a birtoklás vágy hajtja. Szóval ilyen hülye ötlettel ne is gyere!
És akkor mi van ha megd*od?! Semmi.. attól még lapátra tett. Akinek számít is vmennyire a másik utána még sz*rabb elengedni,nem kéne magát ebbe belesodornia inkább. Érzelmi hullámvasút lenne.
Nem jöttél be neki, nem a magasságod a lényeg.
Ez van. Nem kell ezt komolyan venni. Most találkoztatok először, ez benne van a pakliban.
"Sajnos az de én nem nevetek inkább sírok hogy ilyen nök rabolják az időmet"
Milyen időded? Most találkoztatotk előszőr. Talán láttatlanban kéne elköteleződnie? Nézzél már magadba, hogy miről dumálsz.
#14:
"Láttuk már egymást előtte"
mármint fényképeken látott? És ha igen, akkor volt egész alakos fotó is legalább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!