Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként neked előny ha pénzes a férfi?
Férfiként neked előny, ha a nő el tudja tartani magát egyedül és még megtakarítást is félre tud tenni? Esetleg nyaralásra is van pénze? El tud menni kozmetikushoz/körmöshöz/fodrászhoz, hogy vonzó legyen folyamatosan?
Nem, nem tartom magam anyagiasnak. Sőt, valahol alapnak tekintem, hogy a másik fél fenn tudja tartani a saját életszínvonalát, félre tudjon tenni, programokra járni (ami nem merül ki az ingyen sétálásban heti 6x).
Azt várom el, amit én is nyújtani tudok.
Nem. 21 éves vagyok. A párom is. Egyetemisták vagyunk és legjobb esetben is gyakornoki munkánk van.
Nekem előny, ha tanult és elhivatott. Fontos, hogy szeresse amit csinál és legyenek céljai a karrierjén belül is, fejlődjön folyamatosan. Ezen kívül előny, ha valahogy kapcsolódik az ő szakmája az enyémhez vagy társtudományok. Ez pedig egy nagyon keresett szakma, tehát igen, a legtöbben jól keresnek vele, ha tanulnak.
Persze nem hátrány, hogy nem kell aggódni a pénz miatt, de szerintem ezt pár nélkül, esetleg szülői segítséggel is meg tudnám oldani.
Kàr a szóèrt , már várom a havi 4.000.000.000 nettó elég e valamelyik linket celebre kérdést
Nem tudjátok nekik megmagyarázni 🙄
1
Korai van a kamuzáshoz! Eltudja magát tartani Pistike mentősként 220 ezerből! Lefogadom akkor rögtön ez nem számít! Keressen 6-800 ezret és úgy tartsa el magát igaz? 😅
#6: aki ennyire iskolázatlan, mint te, kérdező, annál tökmindegy, mennyit keres, sohasem fog labdába rúgni nálam.
"Korai van a kamuzáshoz!"
helyett
KorÁN van még a kamuzáshoz.
Jól látható, hogy nemigen szoktál könyvet olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!