Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mikor nyittok olyanok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mikor nyittok olyanok felé is, akik “első körökben” nem feleltek volna meg (ha nyittok)?

Figyelt kérdés
Egyre több 30 pluszos hölgyet látok, akik nem nagyon találtak eddig párt. Én egy sportos, de közepes keresetű, nyugodt, barátságos srác vagyok, 26 éves. Csúnyát fogok írni (de lehet, hogy hízelgő): azok a gyönyörű nők, akik kapcsolatainkban végül csalódtak (ismerek ilyen 33-34 éveseket), hajlandóak volnának egy átlagos, nem egy jómódú vállalkozó vagy testépítő, esetleg influencer, kicsit náluk fiatalabb srác felé nyitni vagy inkább kivárnak, míg jön egy bika?

2022. aug. 12. 22:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"de akikről szó van (ismét: kontextusban értelmezni, akinek nem inge stb…), ők állandóan utaznak, autót vezetnek, komoly igényeik vannak (ezt csak felteszem, hiszen ezt látom)."

Ezek szerint instaribikről álmodozol, na azt most felejtsd el! Hozzájuk jó külső és/vagy sok pénz kell.

2022. aug. 13. 01:40
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha megismerem. Van aki elsőre nem jön be, de olyan, hogy akár be is jöhetne. Ha utcán szólít le elküldöm. De ha egy baráti társaságunk van és így megismerem, akkor bármi lehet.

Nekem nagyon sokszor tetszett már mások szerint nem jópasi. Kövér, vékony, alacsony, ronda.

Az igényeim nagyon magasak (leginkább a belsővel kapcsolatban, külsővel kapcsolatban nem konkrétak), és nem adom lejjebb.

2022. aug. 13. 08:30
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi! 12, tehát akkor az a bátorság, amivel az utcán megszólít valaki (bárki legyen is az, de szerencsétlenségére nincs az ismerősi körödben), nem előny?
2022. aug. 13. 11:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem előny. Sokkal, de sokkal jobb olyannal ismerkedni, akit úgy ismersz meg, hogy gyakran találkoztok és úgy alakul ki szimpátia. Lehet ez edzés, tanfolyam, kutyasétáltatás, barátok, egyetem, bármi. Ha nem egy random ember, hanem "a srác a kávézónkból". Vagy legalább valami kössön össze vele.

Ezután legyen bátorsága. Úgy, hogy tényleg engem akarjon felszedni, ne pedig csak valakit, aki neki tetszik.

2022. aug. 13. 12:42
 15/16 A kérdező kommentje:
Értem! Az utolsó mondattal egyetértek, bár ez okoz némi nehézséget. Hiszen akkor kockáztat egy eleddig rendben levő, bár nem partneri kapcsolatot az ismerős. Ez óriási kockázat. Én ezért nem merek nyitni valaki felé (teszem hozzá: ha ő is olyan, aki “bikát” keresne, azzal nekem nincs bajom, természetes dolog), mert abszolút nem ad egyértelmű jelet. Alkalmilag találkozunk, közös társasággal összefutunk, de gondolhatod, ha rendesen elhívom, onnantól már nem ugyanaz lesz. És a legrosszabb, hogy nagyon kedves, egyszer pedig feltűnően kedves volt velem. De nem kockáztatok emiatt.
2022. aug. 13. 12:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Igazad van valamilyen szinten. De nem kell nagyon szoros ismeretségre gondolni. Lehet pl csak valaki, akivel egy előadásra jársz. Ott meg egyes szakokon lehet többszáz ember is, nincs gáz, ha nemet mond. Legfeljebb egy padsorral arrébb ülsz, ha cikinek érzed.

Nem is kell hirtelen kezdeményezni. Előtte van egy kis flörtölési időszak. Itt látod hogy a másik mennyire nyitott.

2022. aug. 13. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!