Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mikor nyittok olyanok felé is, akik “első körökben” nem feleltek volna meg (ha nyittok)?
"de akikről szó van (ismét: kontextusban értelmezni, akinek nem inge stb…), ők állandóan utaznak, autót vezetnek, komoly igényeik vannak (ezt csak felteszem, hiszen ezt látom)."
Ezek szerint instaribikről álmodozol, na azt most felejtsd el! Hozzájuk jó külső és/vagy sok pénz kell.
Ha megismerem. Van aki elsőre nem jön be, de olyan, hogy akár be is jöhetne. Ha utcán szólít le elküldöm. De ha egy baráti társaságunk van és így megismerem, akkor bármi lehet.
Nekem nagyon sokszor tetszett már mások szerint nem jópasi. Kövér, vékony, alacsony, ronda.
Az igényeim nagyon magasak (leginkább a belsővel kapcsolatban, külsővel kapcsolatban nem konkrétak), és nem adom lejjebb.
Nem előny. Sokkal, de sokkal jobb olyannal ismerkedni, akit úgy ismersz meg, hogy gyakran találkoztok és úgy alakul ki szimpátia. Lehet ez edzés, tanfolyam, kutyasétáltatás, barátok, egyetem, bármi. Ha nem egy random ember, hanem "a srác a kávézónkból". Vagy legalább valami kössön össze vele.
Ezután legyen bátorsága. Úgy, hogy tényleg engem akarjon felszedni, ne pedig csak valakit, aki neki tetszik.
Igazad van valamilyen szinten. De nem kell nagyon szoros ismeretségre gondolni. Lehet pl csak valaki, akivel egy előadásra jársz. Ott meg egyes szakokon lehet többszáz ember is, nincs gáz, ha nemet mond. Legfeljebb egy padsorral arrébb ülsz, ha cikinek érzed.
Nem is kell hirtelen kezdeményezni. Előtte van egy kis flörtölési időszak. Itt látod hogy a másik mennyire nyitott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!