Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ügye nem csak èn vagyok így?.
19 èves lány vagyok.Eddig 1 komoly kapcsolatom volt.8 hónapig,de rájöttem nem ő az igazi, ezért megmondtam neki hogy vége.
Aztán eltelt 2 èv ès azóta egyedűl vagyok.Ismerkedek,de valahogy mindig olyanok találnak meg akik nem a hűsèges típusba tartoznak. Èn csak szeretném ha lenne valaki melettem.hisz körülnèzek ès mindenhol csak szerelmeseket látok.
Nem járok bulizni,nem iszom alkoholt.Dolgozom,ès tanulok közben.( A kèrdèsem nem társkeresès szempontjából íródott!. )
szimplán mit ajánlanátok?,hol ismerekedjek?.

Ha van valami hobbid akkor szerintem annak az irányába érdemes ismerkedni, belépni valamilyen facebook csoportba, vagy csak eljárni valamit sportolni és ott megismerni pár embert. Az a lényeg hogy ilyenkor legyél minél nyitottabb, próbálj te is beszélgetést kezdeméynyezni.
Én is valami hasonló helyzetben vagyok, de nem erőltetem, majd egyszer találok valakit.

"8 hónapig,de rájöttem nem ő az igazi, ezért megmondtam neki hogy vége."
Akkor te sem a hűséges típusba tartozol.
"Èn csak szeretném ha lenne valaki melettem."
Ez ellentmond némileg annak, hogy az úgynevezett "igazit" keresed (ami ugye nem létezik).

Nem csak te vagy így. Ha szimplát kellene ajánlanom azt mondanám, hogy legyél kaphatóbb. A helyre, meg ahol emberek vannak, nyitottak és lehetőség van a beszélgetésre, kezdeményezésre. Pl. parkok, biciklis pihenőhelyek, kávézó teraszok, stb...
29/F
"8 hónapig,de rájöttem nem ő az igazi, ezért megmondtam neki hogy vége."
2-es: "Akkor te sem a hűséges típusba tartozol."
hogy mi? :D :D :D Normális vagy? Szerinted a hűség azt jelenti, hogy 19 évesen együtt maradsz vkivel, akivel nem is illetek egymáshoz? :D a dilidokit mihamarabb keresd fel...

2# mar miert ne lenne hűséges tipus attol mert szakitot egy olya kapcsolatban amiben nem latot jovot v lehetőséget?
Sokan vannak így amugy kérdező, valaki görcsösen keresi valakire minden sarkon ott les, es van akit szokoevente se latogat. Szerencse kérdése, meg egyebeke. Ismerkedni manapság ngyon könnyű, rengeteg tarskereso platform szorakozo hely, ilyen olyan hobby csoportok es meg sok sok egyéb hely. Rajtad all mennyivel élsz es adsz lehetőséget. Sokan játék kozben ismerkednek, vagy akár itt, tényleg minden random helyen lehet már csak meg kell talalni a ra kaphato embereket, csak ugye ez is szerencse kerdese. Sokan a szerencset a nagyszamok törvényevel helyettesítik bar ez mar egy tul vég.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!