Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert nehez nyitott kapcsolatr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nehez nyitott kapcsolatra talalni ferfit?

Figyelt kérdés
Mindegyik birtokolni akar, nem ertik a nyitott kapcsolat lenyeget. Azt hiszik h akkor csajozhat en meg otthon varom mint egy htb. Holott nem errol szol hanem h nyitottan alunk a szexualitashoz es nem zavar egyikunket sem ha massal letesitunk szexualis kapcsolatot. Vagy ketten egymassal massal tobbesben.
2022. aug. 9. 15:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A nyitott kapcsolatba pl belefer a swinger. Ott parcsere van vagy valakit bevesznek harmadiknak vagy tobbes - akar 5-10 fo is
2022. aug. 9. 19:12
 12/21 anonim ***** válasza:

11. Helyileg korlátozott az elérése. Pestmegyében van pár és ki is fújt.

Meg oda párokat engednek be. Jó valami minimális mennyiségben mennek egyedül is. De azzal hogy a férfi kéthavonta eljut oda. Te meg naponta mással fekhetsz le még mindig nem megérős.

2022. aug. 9. 19:40
 13/21 anonim ***** válasza:
"Nyitott kapcsolat" = a nő össze-vissza kúrogat mindenkivel aki megtetszik neki, a srác meg dolgozik, fizeti a csaj minden kívánságát és bár (elméletileg) ő is szexelhetne akivel akar, mivel férfi ezért minimális azok száma akik valóban akarnának vele is szexelni. Szóval a csaj kiéli magát a férfi meg dolgozik.
2022. aug. 10. 08:46
 14/21 A kérdező kommentje:

Miert kellet megint belekeverni ide ezt a hulyeseget???

En solgozom foalasban es jo pozicioban ergo jol keresek. Mi a fenert kellene engem eltartano??? Kosz de nincs szuksegem ponzorra.

Ellenben olyan nyitott gindolkodasu ferfira van aki venne lenne egy ilyenbe.

Amugy csak megsugom h ha a csajok minden nap massal kefelnek akkor a masik oldalon megis ki van? Nem egy pasi aki el kefelget? Ketten vannak benne 1 no 1 ferfi.

Azoval logikailag hibas a kepleted

2022. aug. 10. 13:01
 15/21 anonim ***** válasza:
14. Igen csak mivel 1 ilyen nőre, 10000 férfi jut, ha évi 365 nap 365 különböző férfival fekszel le, akkor is hoppon marad 9000nél több férfi.
2022. aug. 10. 13:59
 16/21 anonim ***** válasza:
93%

Nem ez volt a lényeg kérdező, de akkor leegyszerűsítem:

nőként a nyitott kapcsolat azt jelenti, hogy fűvel vfával fog tudni kúrni, amikor csak kedve van.

Férfiként ez azt jelenti, hogy fűvel fával TUDNA kúrni, de soha nem fog tudni.

Magyarán a nő kiéli magát, a pasi hoppon marad. Ennyire egyszerű a képlet.

Mivel a társkeresés, a szexpartner keresés rohadtul nem kiegyenlített.

Egy átlagos csaj annyi pasival lehet(ne) ha akarna, mint egy extrém jó férfi. Egy átlagos pasi örül ha szökőévente van egy csaj akit érdekel, a ronda pasi pedig kvázi egész életében szűz marad.

2022. aug. 10. 16:18
 17/21 MolotovPunk ***** válasza:

Alapvetően nincs bajom a nyitott kapcsolatokkal, mivel nem vagyok annyira féltékeny típus sem. Teljes mértékben elfogadom. Egyébként éltem nyitott kapcsolatban kb fél évig. Pár hónapig egész jól is ment a heti kétszer tali és szex is, majd egy idő elteltével kb 5 hónap után azt éreztem lehet jobb lenne mégis komolyabb kapcsolatban lenni a nővel, mivel megkedveltem őt. Persze ezt nem mertem elmondani akkor a nőnek, még várni akartam ezzel. Nem sokkal később vissza ment az exéhez, akit elmondása szerint utált, mivel orrba szájba csalta őt. Szerintem sok nő még a nyitott kapcsolatot sem gondolja komolyan, nemhogy a komolyat manapság.

34/F

2022. aug. 11. 23:07
 18/21 MolotovPunk ***** válasza:
Még annyit hozzáfűznék a témához, hogy nyitott kapcsolatban is simán előfordulhat az, hogy később az egyik fél beleszeret a másikba!
2022. aug. 11. 23:16
 19/21 A kérdező kommentje:

Akkor h ertsetek.

9lyan erzelmileg monomgam komoly kapcsolatot keresek ahol ha ugyadodik nem lesz hiszti senki reszerol ha befigyel egy kis szex massal.

De ehhez maximalis bizalom kell es az h nem egybol nyitni csak egy bizonyos ido utan ha a parom is felkeszult erre.

Nem hidd el h nokent a legtobb esetben azt jelenti h esetlegesen van 1 szereto. Akit alkalomadtqn akar egy harmasba is be lehet vonni. De ismerek olyan not akinek boven eleg h kvazi ha akarja van lehetosege de omaga nem el ezzel neki pont eleg a ferje, nem akar masik pasit.

De olyan part is aki szabadon kalandozik egyedul parban spec igy 5 ev utan most lesz az eskuvo es rajonganak egymasert.

Egy nyitott kalandozo kapcsolat csak akkor stabil ha van alapja. Egyik altalam ismert par sem ugy vagott bele h a megismerkedeskor. Hanem kesobb mikor mar tenyleg erzelmileg tastileg is egy par voltak.

2022. aug. 12. 04:35
 20/21 MolotovPunk ***** válasza:
Bárhogy is gondolod kérdező a valóság az, hogy nem sok nő megy bele nyitott kapcsolatba. Sok nő érzelmileg működik. Viszont sok nő lép félre kapcsolatban úgy, hogy a pasija ne tudja meg. Ha te nyitott kapcsolatra vágysz, akkor keress olyan pasit magad mellé.
2022. aug. 16. 21:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!