Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párkapcsolatra miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatra miért nem vevők a lányok többsége?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok van egy normális munkám amiben én osztom be, hogy mikor megyek dolgozni és mikor nem így még rugalmas is tudok lenni. Nem nézek ki rosszul a lányok többsége szerint magas vagyok és sportolok is...de eddig akárhány lánnyal ismerkedtem mindegyik visszautasító párkapcsolat téren. Eddig akikkel együtt voltam mindegyik barátság extrákkal volt. De tényleg ilyen kevés olyan lány van akivel lehetne komolyabban is tervezni vagy csak én vagy szerencsétlen?
2022. aug. 9. 14:24
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
A lányok félnek és beleuntak a sok csalódásba. Jobb nekik/nekünk egyedül.
2022. aug. 9. 14:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen azt vettem észre hogy félnek egy párkapcsolattól :(
2022. aug. 9. 14:29
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem csak rossz körökben próbálkozol.
2022. aug. 9. 14:33
 4/9 anonim ***** válasza:
46%

Dehogynem, mindegy azt akar.

Nekem ez idegesítő, mert én meg csak szexet akarok.

2022. aug. 9. 14:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Egy párkapcsolat sok munkát és összecsiszolódást igényel, márpedig ha olyan életszakaszban vannak amikor erre nincs idejük/energiájuk, akkor sokan inkább nem is kezdenek bele. Félszívvel nincs sok értelme.
2022. aug. 9. 15:46
 6/9 anonim ***** válasza:
42%
Keress egy duci titkárnőt. Az biztos szeretne kapcsolatot.
2022. aug. 9. 16:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Keresni keresnek párkapcsolatot csak már a sok idióta eljátszotta a bizalmukat, így mindig a bukastól félnek.

De szerintem rengeteg olyan lány van,aki pozitívan áll egy ismerkedéshez,majd hosszabb kapcsolathoz. Lehet bebned inkább ilyen kalandokra látnak csak potenciált,nem vagy túl meggyőző egy komoly kapcsolatra.

2022. aug. 9. 18:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Vevők rá a lányok, csak nem veled.

Evvan.

2022. aug. 11. 09:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Vevők, csak egyrészt borzasztóan elszálltak az igényeik, és sokszor már akkor, mikor kiélt ráncos 30asok, és lefeküdtek 30+ macsóval.

Ha ennyire elutasítók veled, lehet, hogy túlságosan jófiú vagy, a nők azt akarják, hogy egy bunkómacsó csak velük legyen kedves.

Egyébként az átlagos arrogáns-buta humán diplomás irodista nők szerintem nem is nagyon alkalmasak annyira kapcsolatra.

2023. márc. 9. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!