Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatnám őt meg?

Figyelt kérdés
Itt voltunk pihenni Tihanyba ,az egyik hotelba . Ezen a héten. És megtetszett az egyik pincér srác ,csak a keresztnevét tudom ,hogy Zolinak meg ,hogy hova valósi . A facen nem találtam meg ,csak egy pár ott dolgozóét. Szerintetek?
2022. aug. 8. 16:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a pár ott dolgozó Zoli nevü ismerőseit
2022. aug. 8. 16:44
 2/23 anonim ***** válasza:

Hotel: kapcsolat, vagy face , vagy maps , ott be tudsz kérdezni.

Vagy ràírsz egy ott dolgozóra.

De ilyen helyeken van teloszàm is.

2022. aug. 8. 16:44
 3/23 A kérdező kommentje:
1-es már azt próbáltam,de a kollegájának nem mutatja ki az ismerőseit,a másiknak kimutatta ,de ő nem volt ott kép alapján.A maps ott hogy ? Vagy az hol van?
2022. aug. 8. 16:46
 4/23 anonim ***** válasza:

Mapson megkeresed a helyet , és ott is szoktak lenni emberek , bejegyzések , kérdéseket is lehet feltenni.

De az kicsit direkt , akkor már inkább kamu indokkal felhívnám őket , hogy Zoltánt keresem a pincért.

2022. aug. 8. 16:50
 5/23 A kérdező kommentje:
De több Zoli is van ott az a baj. És ,ha megkérdik miért keresem?
2022. aug. 8. 16:58
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Kell a pali vagy nem?

Zolit keresed az xy településröl , megmondod nem tudod a vezetéknevét , utána találj ki valamit , hogy csomagod van számára, népszámláló vagy szeretnèl feltenni pár kérdést, vagy mikor kiderül a teljes neve stílusosan le is rakhatod.

2022. aug. 8. 17:01
 7/23 anonim ***** válasza:
Én megprobálnám a hotelt facen megkeresni,ott lehet meg van jelölve vmi képen,vagy hozzászólt,lájkolt...vagy instán is megnézném, és ott vagy az"ismerősei" közt keresgélni,vagy a megjelölt embereknél
2022. aug. 8. 17:57
 8/23 anonim ***** válasza:
Tuti van valakije kiscsillag... Kár a gőzért!
2022. aug. 9. 01:18
 9/23 anonim ***** válasza:
Vagy irány Tihany:D
2022. aug. 9. 06:02
 10/23 A kérdező kommentje:
Kabbe utolsó legközelebb ne is írj.
2022. aug. 9. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!