Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka annak hogy a duci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak hogy a duci férfiak iránt érdeklődnek a nők, de a duci nők iránt már nem érdeklődnek a férfiak?

Figyelt kérdés

Mert a férfiaknál elfogadottabb, természetesebb az elhizás? Vagy mert a nőket a férfiak hajlamosak a testük alapján megitélni, a nők viszont a belső értékeket keresik?

Vagy társadalmilag elfogadottabb a nők tárgyiasitása, anorexiássá vékonyítása? Vagy már a társadalom hozzászokott ahhoz hogy a férfiaknál alap az alkohol, dohányzás, sör, pörkölt? És nőknél miért megvetettebb az egészségtelen életmód?

Mert a nőket a ferfitársadalom szüleszteni akarja és a termékenységet erőlteti, és a termékenységhez hozzátartozik a szépség, a vékonyság?

2022. aug. 7. 21:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én pont a duci csajokat kedvelem, mégse találok soha egy normálisat sehol se (:
2022. aug. 8. 15:05
 12/20 anonim ***** válasza:
29%

Jó lenne, ha a kérdésekbe burkolt kijelentéseid alátámasztására tudományosan igazolt tényeket és forrásokat sorakoztatnál fel. Amíg ez nem történik meg, addig a kérdésed csupán a fantáziád szüleményének tekintendő.

A napi provokatív c. rovat x+1. darabját olvashattuk, köszönjük szépen.

2022. aug. 8. 18:15
 13/20 A kérdező kommentje:
Ez nem provokáció csak én ezt tapasztalom magammal kapcsolatban
2022. aug. 8. 20:24
 14/20 anonim ***** válasza:

Akkor próbáld meg nem igazságnak kezelni.

De megint a külsőről esett csak szó.

Arról nem ,hogy ők milyenek emberileg?

Mert nem mindenkinek kell egy toxic kisgömböc.

2022. aug. 9. 18:57
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha te kövér nő vagy, akkor neked a kövér vagy a sovány férfiak jönnek be?
2022. aug. 9. 20:06
 16/20 anonim ***** válasza:

Na ez az.

A nőknek nem csak egy listát írnak hogy te milyen legyél és mit tudj, hanem a kinézetedről is tudnak egy másik listát csinálni.

Aztán az hogy neked nem lehet semmilyen elvárásod feléjük az is nagyon gyakran előfordul.

2022. aug. 9. 21:03
 17/20 anonim ***** válasza:
#16: Ráadásul a kövér nők is sokszor a vékonyabb férfiak társaságát keresik, legalábbis társkeresőkön ezt tapasztaltam. A 178 centimhez 60 kiló vagyok, viszont sokszor jelölnek meg olyan 90-100 kilós nők. Kérdezem én: akkor ők miért nem a saját szintjükön keresgélnek?
2022. aug. 10. 07:56
 18/20 anonim ***** válasza:

Jah.

A nőket általában minden méretben jók.

De a pasi mindig legyen magasabb, ki legyen tesizve minimum valamennyire, legyen saját háza mert ha nem az ciki, neki kelljen alkalmazkodni hozzád.

Férfiaknál nagy részt az értelmesebbeknél nincs ilyen elvárás visszafele.

Aztán lehet ide jönni sírni.

Befele kell nézni kisgömböc komám először.

2022. aug. 10. 08:30
 19/20 A kérdező kommentje:

Valószínüleg azért van ez mert vékonyság egyfajta státuszszimbólum. A szépség igye a gazdagság egyik jele és a szép emberekbpedig vekonyak. A szegények csak zsíroskenyeret olcsó kiadós hízlaló ételeket tudnak enni. Az egészséges ételek drágák. Egy fizikai munkát 12 órában dolgozó embernek se ereje se ideje edzeni.

Én nekem csoda számba megy ha 50 kiló alá tudok menni. Férfiaknál azért elfogadottabb a kövérség mert a nőknél elvárás hogy szépek legyenek.

2022. aug. 10. 13:43
 20/20 anonim ***** válasza:

Én kiraktam egyszer itt az oldalon 2 kérdést.

Az egyikben túlsúlyos, de nem kövér férfinek adtam ki magam. Kb. 25 komment jött, abból két nőnek tetszett, a többi azt mondta, hogy nem jó.

Aztán kiadtam magam enyhén túlsúlyosan csajnak, tehát nagyobb fenék, kis pocak, de nagy mellek. A férfiak felének bejött vagy arra szavazott, hogy ha nem is annyira tetszik, az ágyból nem rugdosná ki. Mindemellett 5 perverz akart kefélni és írt privátot. Természetesen mindkét kérdéshez volt kamukép. Én a valóságban is ezt tapasztalom, volt alkalmam régen suliban, egyetemen végighallgatni hallótávolságból, hogy a csajok mit pletykálnak egymás között a pasikról. Meg ha végigmész az utcán dagadt férfit nem látsz bombázóval, kivéve ha ugye pénzes, a fordítottja, viszont jellemző.

2022. aug. 10. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!