Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkereső jó férfiaknak?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyan érdekel ahol nem átlag alatti nőkkel lehet ismerkedni, akár lazább kapcsolatra is.2022. aug. 7. 14:36
1/6 anonim 

válasza:

Ha jóképű vagy (mert ugye a képet látják elsőre) mindegyik társkeresőn van esélyed.
Ha nem vagy az, márpedig a többség nem az...akkor egyiken sincs sok esélyed.
2/6 anonim 

válasza:

Szerintem élőben próbálkozz érdeklődési kör, hobbik, barátok alapján.
Nő vagyok és nincs olyan nő/lány ismerősöm, aki valaha komolyan (nem csak poénból) társkeresőzött volna, pedig egyetemista és kolis is vagyok, rengeteg embert ismerek.
3/6 anonim 

válasza:

Minden társkeresőn vannak szép, "átlag feletti" nők is. De azzal számolnod kell, hogy egy ilyen nő regisztáció után legalább napi 20 új megkeresést kap. Ilyen versenyben csak akkor rúgsz labdába, ha valamivel ki tudsz emelkedni a tömegből. Elsősorban nagyon előnyös külső kell, ami nélkül valószínűleg csak az idődet pazarlod.
4/6 anonim 

válasza:

Ha létezne ilyen társkereső, akkor már nem létezne pont azért, mert amint megtudják a férfiak, hogy valahol vannak nők, akkor odaözönlenek, a nők egy része pedig elmenekül. Szórakozóhelyeken, fesztiválokon, mindenhol ez van. Még tánccsoportokban is arról panaszkodtak, hogy amikor ajánlgatták, akkor annyi férfi ment, hogy ott is férfi férfi partnerrel lett beosztva, mert nem jutott mindenkinek nő, már a 160 kilósokért meg a 70 évesekért is ment a harc, hogy ne egy másik kannal kelljen táncolni.
6/6 anonim 

válasza:

Kérdező ha te átlag feletti nőkkel szeretnél ismerkedni akkor remélem átlag feletti pasi vagy és ha van sok zsozsód akkor a puncs.hu tökéletes lehet. Azt hallottam az a gazdagok és szép külsejűek társkeresője. De a rosszlányok.hu sem lenne rossz alkalmi vagy laza kapcsolatnak hiszen ha virítod a zsozsót akkor az már lazának számít náluk 30p 1ó kefélés és meg is van a lazaság. Kinézet és lóvé kérdése. Való élet a legalkalmasabb normális kapcsolat kialakítására de oda is kell hozni egy várt szintet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!