Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy alakult ez ki hogy a kort leszámítva mindenben a férfinek kell jobbnak lennie?

Figyelt kérdés

Az egyetlen elfogadott dolog amiben a nő "több" lehet hogy ő lehet a fiatalabb.

DE

A férfi legyen:

-Magasabb

-Erősebb

-Okosabb

-Gazdagabb

-Dominánsabb

-Viccesebb

-Érdekesebb

-Talpraesettebb

-Műveltebb

Sőt ezek mellett azt látom hogy a nők most már külsőségek szempontjából is náluk "szebb" férfit akarnak.

Tehát a kort leszámítva tényleg minden szempontból felfelé választanának.

2022. aug. 7. 07:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%

Hogy aztan ne hordja el mindenki a nőt mikor gyerekkel elhagyják vagy hogy ő választott rosszul

Evolucio utodvédelem

2022. aug. 7. 07:41
 2/13 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem a szebb még mindig a nőé. És a nő legyen érzelmesebb, gondoskodóbb, alkalmazkodóbb, türelmesebb, megértőbb, sőt stressztűrőbb, mert egyedül is maradhat egy fészekaljával a 8 órás meló mellett és az semmiség. Szerintem az érdekes vagy kreatív is a nőnél fontosabb, mert a férfiak mindig felfedezni meg meghódítani akarják, és aki nem az, az csak szórakozáshoz vagy cselédnek jó.

De miért baj az, hogy nők és férfiak mások és sokfélék? Keress akkor egy férfit, ha nem tetszik :D

2022. aug. 7. 07:49
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Ha a ferfiak nagy tobbsegenek megy, akkor valoszinuleg te leszel az a silany resz, akinek kar tovabborokiteni a genkeszletet. Ezt a valaszt vartad?
2022. aug. 7. 07:52
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Részemről hazugság, amit írsz.

Kifejezetten szépnek mondott nő vagyok, ráadásul tip-top, rettentő kényes vagyok magamra. Nem én találom ki, hogy szép vagyok, hanem folyamatosan ezt jelzik vissza.

Tanult is vagyok, budapesti átlag felett keresek.

Soha a büdös életben nem vártam el olyat, hogy egy férfi szebb, okosabb, gazdagabb, viccesebb, érdekesebb, talpraesettebb, műveltebb legyen nálam. Macskás nő lennék, ha ezt vártam volna, ugyanis bocs, de kevés ilyen férfi van, sőt, még olyat se volt könnyű találni, aki az én szintemet hozza. És ez nem engem emel valami isteni szintre, hanem a többségi társadalmat minősíti negatívan. Nekem pont megfelelt mindig is, ha pont annyira vicces, érdekes, művelt, okos, szép, mint én, az meg pláne nem érdekel, hogy gazdag-e. Csak annyi, hogy ne valami elcseszett életű naplopó legyen.

A dominanciát külön emelném ki, mert attól egyenesen undorodom. Egyenrangú partner jöhet csak szóba.

Az meg nagy kérés, hogy egy férfi legyen nálam, vékony nőnél fizikailag erősebb? :D Még a legcingárabb csávók is erősebb szoktak lenni nálam. Még úgy is, hogy sportolok. Rohadtul nem reális, hogy egy átlagos (tehát max. hobbisportoló, nem hormonkezelt) nő fel tudja venni a versenyt a tesztoszteron által nyújtott előnyök ellen. Ha mégis sikerül, akkor bocs, de az a pasas egy selejt. És ugyanúgy nem vonzó, ahogy neked sem vonzó egy felhő szerűre kigyúrt, feltűnően szőrös, bajszos, fiú tesiöltöző szagú nő.

Az egyetlen, amit elismerek, hogy a magasság tényleg vonz, de nem lett volna kizáró ok, ha a pasi mondjuk egymagas velem, ha minden más stimmel.

2022. aug. 7. 08:04
 5/13 anonim ***** válasza:
97%

Napi rinya.

A nő meg legyen kedvesebb, türelmesebb, megértőbb, mindig jól nézzen ki, legyen szexistennő, főzzön, mosson, takarítson.

2022. aug. 7. 08:18
 6/13 anonim ***** válasza:
98%

Ez úgy alakult ki, hogy a férfiak vadásztak, harcoltak, és a nő szült meg nevelte a gyerekeket. Tehát valamikor nagyon az emberiség hajnalán.

Ezért a nőknek a nagy, erős, magas test a vonzó. Ugyanúgy, ahogy te se a 190 centis, 100 kilós oszlop combú Urszulára indulsz be, aki egyedül felviszi a hűtőt a negyedikre, és ha pofonver, körbecsavarodik a fejed.

A nők szülnek, még mindig, és addig se árt, ha nem döglik éhen a család. Azt viszonylag kevés nő vállalja, hogy szülés után tusol egyet, aztán takarodik vissza három műszakba, te meg otthon tápszerezd a közös utódot. Ezért nem teljesen popsibuta nő olyat keres, aki legalább a gyerekágyas 6 hétre képes előteremteni a lóvét.

A mai napig, ha mindketten ott vannak, a férfihez megy oda az eladó, a pincér, stb. Ezért nem árt, ha ilyenkor nem pisiled össze magad, hanem magabiztosan kikérsz két hamburget meg egy nagy üdítőt.

Az, hogy a nő fiatalabb, egész jól indokolja a többit. Amíg a 30+ kanok a 18 éves nyuszikat kergetik, addig hagy ne legyen már extra elvárás, hogy műveltebb, tanultabb, tapasztaltabb, és jobban keres, mint egy végzős gimnazista kamaszlány.

Az hogy a búbánatos retkes fas2omba alakult ki, hogy ez már extra, túlzó elvárás egy 18 éves, 160 centis, 50 kilós lánytól, hogy a pasi legyen magasabb, erősebb, és ha már egyszer x éve aktív kereső, legyen több pénze?! Ez már eleve több, mint érdekes, és nagyon vicces.

Érett, felnőtt nőket meg jobb, ha messzire kerülöd, azok ketté törnek, mint a ropit.

2022. aug. 7. 08:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már, egy nőnek szerintem órákkal többet "kell" foglalkoznia a külsejével naponta, havonta, a társadalmi konvenciók szerint.

Arányaiban a férfiaknak erre startolnak, a szépségre, akkor is ha kellenek nekik a belső értékek is, nagyon nagyon fontos elvárás, hogy légy szexi, igényes, kifinomult, készséges esetleg.... Lehet mondani, hogy TE nem, írhatja 10 kommentelő, hogy őőő nem, neki csak az AGY kell, de a társadalomban, döntő többségben, ettől kell tényleg, végérvényesen egy nő. És akkor mi ebbe vagy belemegyünk, vagy nem.

Emellett mások vagyunk biológiailag. A nő a gondoskodóbb, empatikusabb, ha gyereke lesz, a gyereke hozzá fog legmélyebben kötődni és tőle kaphatja élete legnagyobb lelki töréseit is.... A férfi pedig a családi szerepben a védelmező, a biztonságos közeget teremtő fél. Persze mivel modern társadalomban élünk, van amiben meggegyezéses alapon lehet máshogy működni..

2022. aug. 7. 08:35
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezek azért nem teljesíthetetlen elvárások.

Egy szoc fóbiás, a saját árnyékától is félő, anyukájával lakó, tesze-tosza, céltalan, nem dolgozó pasival mégis mit és hogyan tervezzek?

hogy lesz ebből együttélés, összeköltözés, saját lakás, közös gyerek?

2022. aug. 7. 09:26
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahigy nézem a párokat, sokszor csúnyább, butább, műveletlenebb a pasi, és nem is mindig ő gazdagabb
2022. aug. 7. 09:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Magasság:

Mivel a férfiak átlagmagassága Magyarországon 12 centivel nagyobb a nőkénél, ezért ez annyira azért nem irreális elvárás, mindazonáltal sokaknak - köztük nekem - ez így sem számít.

Erő:

Hát figyelj... Barátom is, én is 172 cm magasak vagyunk, én 55, ő 60 kg. Az egyik nap probléma nélkül felkapott, és a konyhából a szobáig sétált velem. A fizikumunk effektive alig tér el egymástól, és a srác mégis SOKKAL erősebb nálam. Ha figyelembe vesszük, hogy a férfiak általában magasabbak és súlyosabbak a nőknél, akkor az erőfölény egyáltalán nem kéne egy teljesíthetetlen feladat legyen.

Intelligencia:

Haver, ha a nők kizárólag maguknál intelligensebb férfiakkal jönnének össze, akkor feleannyi párkapcsolat sem létezne, mint most. :D

Gazdagság:

Itt elismerem, hogy a nők egy csoportjának(!) van némi vaj a füle mögött.

Dominancia:

Nagyon attól függ, hogy itt mire gondolsz. Ha arról van szó, hogy egy étteremben ugyan bizony ne nekem kelljen megbeszélni a pincérrel, hogy hova ülhetünk, vagy a házfelújításkor ne én veszekedjek a munkásokkal, miközben a pasim fülét-farkát behúzva lapít mögöttem, az stimmel. A párkapcsolatban viszont a legtöbb nő hosszú távon rosszul viseli, ha ledominálják.

Humor:

Na ebben szintén nem látok sok rációt. Annyi búvalbaszott, unalmas, házmester stílusú, proli férfi és nő talál párkapcsolatot, hogy a jó humor - a nagy többséget nézve - aligha egy fontos paraméter.

Érdekesség:

Ez alatt nem tudom, mit értesz, de többnyire a férfiak sem a síkhülye, ostoba, unalmas nőket szeretik.

Talpraesettség:

Lásd, a dominancia.

Műveltség:

Lást, az intelligencia.

2022. aug. 7. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!