Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazságtalan, hogy egyesek nyertek azon a bizonyos genetikai lottón és minden nehézség nélkül találnak párt vagy alkalmi parnert más pedig rengeteg erőfeszítés árán sem?
De igazságtalan, ez van. Változtatni ezen úgysem tudsz. Dolgozz magadon, ha már azt teszed akkor jó úton jársz. A sikert ez sem garantálja, ahogy igazából semmi sem.
De gondolj bele hány ember születik iszonyatos nyomorba, pesig lehet közülük hatalmas tudósok kerülnének ki, de mivel soha nem jutnak megfelelő oktatáshoz, lehetőségekhez soha nem lesz belőlük senki, csak egyek lesznek a több millió nyomortelepen sínylődők közül.
Az, hogy te egy közepesen fejlett európai országba születtél már hatalamas szerencse. Van minden nap mit enned, innod, van tető a fejed felett és hozzáférsz az internethez óriási előny a Föld lakosságának jelentős részéhez képest.
Női barátomtól tudom, hogy nem ez szokott lenni a legnagyobb gáz. Hanem az ha kicsi a farka, valamiért erre nagyon allergiás. Meg volt olyan, hogy mondta nem jóképű csávó, de gazdag és jófej nézzük meg.
Szóval szerintem a genetikai lottó az inkább olyan hogy azonnal ott vagy ahol másnak sok erőfeszítés árán sikerül, de sikerül.
Én amúgy jóképű vagyok, szerintem az ágyban is jó vagyok, de nekem a pénzzel és vezetéssel van gondom tehát hiába is jártam vezetni nem tudtam megtanulni. Őszinte leszek én azokra irigykedem így mint te. Pl. hogy tud úgy beparkolni, hogy nem töri össze a kocsit?? Elvezet 150-el úgy hogy közben nem sz*rja össze magát.
És ehhez is kell egy érzék. Mindig azt fújjuk fel gondolom amiben nekünk nagy hiányosságunk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!