Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Őszintén, ti azért akartok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, ti azért akartok itt ismerkedni, mert nem akarjátok hogy először kép alapján ítéljenek el titeket és ezért több “visszautasítást” kapjatok?

Figyelt kérdés
Nektek ez egy safeplace hogy nem tárjátok ki a külsőtöket. Igazábol pl Tinderen Facebook tarskereson, vagy egyeb kevesbe nepszeru helyen tobb esely nyilna kontaktusba kerulni egymassal, ti megis itt probalkoztok. Miert? Őszinten, nem erzitek ugy hogy keppel versenybe szallhattok a tobbi emberrel?

2022. aug. 2. 15:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%

9-es!

"Nyilván van az a külső, ami elriasztott volna"

" már nem igazán számított a külső"

Most akkor melyik?

2022. aug. 2. 17:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

11

Nyilvánvalóan egy fogatlan, nagyon(!) kövér, nagyon(!) tetovált, nálam sokkal alacsonyabb, feltűnően ápolatlan fiút ábrázoló fotó láttán visszakoztam volna.

Ugyanakkor - állításod szerint - csak azzal találkozunk, aki "tetszik külsőre". Nos, attól, hogy valaki nem taszít kifejezetten, attól még egyáltalán nem biztos, hogy bejön. Ez remélem, világos.

Az illető egy tök átlagos srác volt, akin az életben meg nem akadt volna a szemem, ha az utcán látom, így viszont megfogott a személyiségével.

Most már világos?

2022. aug. 2. 18:02
 13/18 anonim ***** válasza:

12-es!

Nem világos, mert össze vissza irkálsz! A 9-es válaszodban azt írtad, hogy elsőre is tetszett a srác. Akkor meg miért ne találkoztál volna vele?

Egyébként meg itt nem csak az ápolatlanság, vagy az alacsonyság számít, hanem a kisugárzás.

Én például se ápolatlan, se alacsony nem vagyok, de ha meglátnád a fényképemet, nem akarnál velem találkozni.

2022. aug. 2. 18:09
 14/18 anonim ***** válasza:

13

Igazad van, kimaradt egy "nem".

Azt akartam írni, hogy "...pedig elsőre NEM tetszett". Bocsi, én voltam a figyelmetlen, így tényleg nem sok értelme volt a gondolatmenetemnek.

2022. aug. 2. 18:11
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem.

Azért, mert én mindenhol ismerkedem. Mivel én mindenhol jelen vagyok ahol én jelen vagyok, így más olyan is lejet ott, mint én. Bár eddig csak egy normális társjelőltel találkoztam életembe, és annak is vége lett hét év után.

2022. aug. 2. 19:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Tinderen átlagosan heteket kell várnom egy matchre. Ehhez képest itt sokkal könnyebb beszélgetést kezdeményezni.
2022. aug. 2. 21:20
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy időben teljesen elutasítottam a GyK-s ismerkedést, mert mi van, ha kiderül, hogy ismerős, vagy rokon, vagy nem tetszik, GyK-n csak gyökerek vannak, stb. Viszont pár hónapja rámírt innen valaki, és mivel a megadott információk alapján kizárt, hogy a való életben ismerjük egymást, adtam egy lehetőséget az esélytelenek nyugalmával. Végül nem lett belőle kapcsolat, de egy nagyon jó embernek ismertem meg, és maga az ismerkedés is abszolút pozitív élmény volt. Azóta igyekszem kicsit nyitottabbnak lenni a GyK-val kapcsolatban, hogy ez is egy platform, mint az összes többi, itt is lehet normális emberrel találkozni, csak kicsit más a formátuma. És amit előttem írtak, hogy sokszor van adott beszédtéma, is sokat segít.

A képcserét pedig nem érdemes túldimenzionálni szerintem. Olyan 2-3-4 nap elteltével nyugodtan meg lehet ejteni, és ekkor még nincsenek akkora érzelmek, hogy teljes letargiába essenek a felek, ha nem jönnek be egymásnak.

2022. aug. 2. 21:43
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy gáz lenne a külsőm, de nekem fontos előbb a jellem!

F.

2022. aug. 3. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!