Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért nem közlik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem közlik a másik féllel már az elején, hogy csak szexet akarnak?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, hogy ez miért jó?! Miért kell hónapokig húzni valaki agyát néhány alkalom miatt? Miért jó ezzel feleslegesen pazarolni a másik idejét, hitegetni, reményt kelteni benne mikor tudja jól, hogy a másik teljesen másra vágyik? Miért kell összetörni, meggyötörni a másik szívét és lelkét? Miért nem lehet egyből közölni a szándékot és akkor nem sérülne egyik fél sem?
2022. aug. 2. 08:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%

Ugyanitt nagy egyetértésben szokták írni, hogy ha egy férfit lehúzott egy nő, arról csak a férfi tehet, mert aki hülye, az megérdemli, hogy átverjék.

De ha arról van szó, hogy egy nőt vertek át, akkor már mindenki elítéli a hazugságot. Kettős mérce.

2022. aug. 2. 09:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy kiderül általában. Szemetség amúgy nem szólni. De legtöbbször ezek annyira kanosak, hogy nem bírják ki, hogy ne buktassák le magukat még az első személyes tali előtt :D Amúgy azért csinálják, mert tudják, hogy sok nő komoly kapcsolatra vágyik és a szexre nem buknak rá egyből.

Tehát ilyenek vannak, hogy mondja, hogy csak a komoly kapcsolat jöhet szóba, de menjek át még ma és aludjak ott :D Vagy panaszkodik, hogy ő a személyes találkozó híve és emiatt azt hiszik a lányok, hogy csak szex kell neki... Aztán egyből jön az, hogy küldjek egész alakos fotót és ő eljön értem kocsival és átvisz magához első randizni, mondom neki elsőre nen lakásban szeretném, válasz: "te tudod" és örökre eltűnik :D Vagy aki eljátssza, hogy én akarok átmenni :D Megbeszéltük, hogy találkozunk egy nyilvános helyen, erre másnap írja, hogy úgy örül, hogy holnap ÁTMEGYEK. Mondom szerintem csak szexet akarsz, én viszont komolyat. Válasz: "és egy kis élvezetben sem lennél benne?" :D Jajj... Nagyon nem bírom az ilyet. De az is igaz, hogy én is egyből offolon azt, aki szexet akar, ugyanakkor értékelem, hogy egyből elmondta

2022. aug. 2. 09:30
 13/19 A kérdező kommentje:

10-es,de miért kell ez a játszmázás? Miért nem lehet egyből közölni a szándékokat?

Én 5 hónapig vártam, nem azonnal történt meg a dolog. Meddig kell akkor várni hogy kiderüljön, csak arra megy? Fél évet, egyet, kettőt? Mi akkor a jó megoldás szerinted?

2022. aug. 2. 09:37
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert akkor senki nem szexelne velük
2022. aug. 2. 10:12
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Az férfiak nagy többsége alapból szexcentrikus. Így vannak összerakva. Egyrészt a fajfenntartás miatt, másrészt ilyen a hormonrendszerük. Fűti őket a tesztoszteron. Amelyik komoly kapcsolatot akar az is a szexel kezdi, mert ők erre alapoznak. Ha nem jó veled szexelni, már ki is vagy zárva a komoly kapcsolat lehetőségéből.

Ezért persze hülyék lennének már az elején közölni, hogy csak szexet akarnak. Akkor a nők nagyobb része elutasítaná őket, és még annyi szexhez sem jutnának hozzá, ami eddig ki tudtak csikarni.

És akkor még az is benne van a pakliban, hogy ha össze is jön egy komoly kapcsolat, akkor is előfordulhat, hogy évek múltán már megszűnnek az érzései, de csak azért van veled, mert te vagy számára a fix p*nci akitől folyamatosan szexhez jut. Jó sok ilyen esetet lehet itt az oldalon is olvasni.

Arról nem is beszélve, hogy mindig mindenkitől van jobb, szebb, gazdagabb, okosabb, érdekesebb, tehát bármikor lecserélhető vagy, te is és én is, mindenki.

100 %-an nem tudod magad bebiztosítani, hogy ne használjanak ki. Mert ha nagyon sarkítani akarok, akkor mindenki használ mindenkit, úgy ahogy neki megfelel.

Jó emberismeret kell hozzá, hogy kiszúrd, ki az aki csak szexre megy. De mivel senki sem tévedhetetlen ezért ha azt hiszed jól döntöttél, akkor is csalódhatsz. Sajnos ilyen az élet.

Ahogy Forrest Gump mamája mondta:

"Az élet olyan mint egy doboz bonbon; az ember nem tudhatja mit vesz belőle" :)

2022. aug. 2. 10:25
 16/19 anonim ***** válasza:
44%

30 éve nem voltam nővel

ha szemét lennék, akár 20 évig is hitegetnélek

az ilyeneket nem tudod kivédeni szerintem D:

2022. aug. 2. 10:44
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
A válasz rém egyszerű. Ha egy férfi nyíltan, a kezdetektől világossá tenné, hogy csak szexre vágyik, akkor az esélyei a nulla közelébe süllyednének. Azok a nők ugyanis, akik ilyenbe tudatosan belemennek, a tükörben és a barátnők körében is automatikusan magukra ragasztják a "szajha" jelzőt. Ezt nagyon kevesen vállalják fel, ezért az efféle közeledési próbálkozásokat általában elutasítják. A nők tömeges elutasítása miatt viszont a szexpartnert kereső férfiak igen gyorsan rájönnek, hogy őszintének lenni egyenlő a kudarccal. Ezért tehát a többségük inkább felvesz egy álarcot, hogy esélye legyen.
2022. aug. 2. 15:10
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ. Persze, tisztában voltam vele, hogy az emberek tudnak kegyetlenek lenni (férfiak, nők egyaránt) csak valahogy mindig magamból indulok ki. Nem használok ki és nem hülyítek másokat! Sokszor volt nekem is, hogy éreztem, ez a kapcsolat nem fog működni, de abban a pillanatban véget vetettem a dolognak. Ha pedig kezdetektől azt éreztem, ez veszett fejsze, akkor bele sem mentem. Mi értelme lett volna szerencsétlen manus ágyat húzni? Nekem attól semmivel sem lett volna jobb.

Azt hittem, jó emberismerő vagyok, senkinek nem sikerült kihasználnia ilyen szinten eddig, mindenkin átláttam. Most életemben először, ez nem jött össze. Jó nagy pofon, de remélem tanulok belőle.

2022. aug. 6. 17:42
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
#18: Túl optimista vagy az emberismeretedet illetően. Akármilyen tapasztalt is vagy, mindig lesz olyan, aki át tud ejteni. Vannak zseniális színész, kétszínű emberek, akiken soha nem tudsz átlátni. S akkor még azokól nem is beszéltünk, akik az elején tényleg komolyan gondolják, aztán (pl. egy hirtelen adódó, vonzóbb kapcsolati lehetőség esetén) egy csettintésre, gondolkodás nélkül ejtenek, mondjuk 3 év kapcsolat után, amikor már azt hiszed, hogy minden sínen van. Ezeket a szélkakas embereket aztán végképp nem lehet előre felismerni. Soha, de soha nem lehet biztosra menni. Ilyen az emberi lélek.
2022. aug. 6. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!