Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jaj de csúnyán öregszenek a nők 30 körül. Mi lesz ennek a vége? Hová fog ez vezetni ez a téboly?
30 körüli férfi vagyok. De amit látok az brutális. A velem egykorú nők elkezdtek gyorsan és nagyon látványosan öregedni, csúnyulni, a fiatalságuk utolsó morzsáit is elveszteni a kisugárzásukból.
A férfiaknál ez a fiatalság elvesztése lassabban megy végbe, ugyanakkor meg azt látom, hogy sokkal inkább sármosabbak, vonzóbbak lesznek a korral. Nem hiába mondják, hogy egy férfi az olyan mint a jó bor, az idő múlásával csak nemesebb lesz.
Valóban azt látni, hogy a férfiak sármosodnak, a nők idősödnek és csúnyulnak, mindezt 30 évesen. Akkor mi lesz itt 10 év múlva? Tömeges válságok lesznek és 40 éves férfiak 20-25 éves csajokkal fognak kezdeni, pont mint az előző generációban?

Hagyjál már. 30 fölötti pasi kétféle van. 1, világ életében ocsmányul nézett ki. 2. Látszik, hogy valaha jó pasi lehetett. Amikor még volt haja, nem volt sörhasa és fogainak nagyobb része is megvolt. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek.
40N

Látszik, hogy valaha jó pasi lehetett. Amikor még volt haja, nem volt sörhasa és fogainak nagyobb része is megvolt. "
Most szerintem magadat írtad le.. az nem 40n ha nem 40f.. haha te lúzer ! :D

#14! Akkor ne nagyon lottózzál, mert csúnya bukta lesz. A felsoroltakból egyik se igaz rám 😉Mondjuk eleve kevés kopasz nőt ismerek.

"30 körüli férfi vagyok."
Mi ez a ködösítés? XD KI beszél így magáról? XD
39 vagy? Vagy 29? vagy nem tudod, hány éves vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!