Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találhatnék magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatnék magamnak 40-50 kg súlyú, nagyon vékony lányt, aki nem nőiesen telt, miniatűr melle és feneke van?

Figyelt kérdés
Bunkóság lenne ehhez hasonló leírást vagy elképzelést, netán elvárást megfogalmazni ismerkedés során? Ilyen nőre vágyom, viszont nem szeretném, ha ezzel esetleg egy ilyen alkatú hölgyet megbántanék vagy azt éreztetném irányába, hogy tárgyiasítom.

2022. júl. 31. 17:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Általános vagy középiskolában :D
2022. júl. 31. 21:21
 12/13 anonim ***** válasza:

56 kg vagyok (mar jol elhiztam) lapos kicsi ciciju, kis fenekű, de mar elég öregecske.

Tancos helyekre menj, akar tanctanfolyamokra es igen az ex tornaszok eleg laposak (deszkak, ahogy anno hivtuk oket), de atletak kozott is szetnezhetsz. Talan akik egykor (gyerek vagy még serdulokorukban) tornaztak, futottak, balettoztak lehet atnyergeltek masik lazabb sportra mint hegymaszas, falmaszas, turazas. Tehat mehetsz falmaszo termekbe vagy benevezel turakra, elmesz tömegfutó versenyre vagy kijarsz valami futos helyre (ha pesti vagy akkor pl Margit sziget vagy barmelyik sportpalya ahova be lehet jarni futni). Aztan csak latsz valami szimpi csajt.

Ha meg neked nem jon be a sport, akkor marad a tancos helyek. Sok lapos, vekony csaj kompenzal noies mozgassal, mint pl. tanctanulas abban a remenyben, ha mar nincs mit razzon legalabb jol mozogjon;-). (en mar csak tudom)

2022. aug. 22. 22:34
 13/13 A kérdező kommentje:
#12! Köszi szépen. Amúgy hány éves vagy, hogy ezt írod magadról?
2022. aug. 22. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!