Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék magamnak 40-50 kg súlyú, nagyon vékony lányt, aki nem nőiesen telt, miniatűr melle és feneke van?
56 kg vagyok (mar jol elhiztam) lapos kicsi ciciju, kis fenekű, de mar elég öregecske.
Tancos helyekre menj, akar tanctanfolyamokra es igen az ex tornaszok eleg laposak (deszkak, ahogy anno hivtuk oket), de atletak kozott is szetnezhetsz. Talan akik egykor (gyerek vagy még serdulokorukban) tornaztak, futottak, balettoztak lehet atnyergeltek masik lazabb sportra mint hegymaszas, falmaszas, turazas. Tehat mehetsz falmaszo termekbe vagy benevezel turakra, elmesz tömegfutó versenyre vagy kijarsz valami futos helyre (ha pesti vagy akkor pl Margit sziget vagy barmelyik sportpalya ahova be lehet jarni futni). Aztan csak latsz valami szimpi csajt.
Ha meg neked nem jon be a sport, akkor marad a tancos helyek. Sok lapos, vekony csaj kompenzal noies mozgassal, mint pl. tanctanulas abban a remenyben, ha mar nincs mit razzon legalabb jol mozogjon;-). (en mar csak tudom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!