Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Át fog értékelődni a társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Át fog értékelődni a társkereső oldalakon a dolgozó férfiak esélye a gazdasági válság után?

Figyelt kérdés

Sok nő szeretne otthonról elköltözni, de nem tudnak mert most már olyan drága az albérlet és a rezsi fenntartás hogy sokan egy szobát se engedhetnek meg maguknak.

Azok a férfiak akik egy szobában vagy minigarzonban laknak albérletben most már több eséllyel fognak indulni, hogy ha rendesen fizetni is tudják a számlákat?

Autót ezután már nézni sem fogják a nők, mert tudják hogy olcsóbb a BKV vagy a bicikli?

2022. júl. 30. 20:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
69%
Ja, mert a "nők" egy homogén massza te már csak tudod. Nőszakértő vagy, mégsincs nőd🤣
2022. júl. 30. 23:19
 22/25 anonim ***** válasza:
70%
🤣 Istenem...
2022. júl. 31. 00:13
 23/25 anonim ***** válasza:
Az én pasimnak most nincs bevétele a válság miatt, mégis van nője, úgyhogy nem ezen múlik.
2022. júl. 31. 07:46
 24/25 anonim ***** válasza:
22%
23-as ezt hogy értsem? Az én pasimnak mégis van nője? Magadról beszélsz vagy te rajtad kívül más szeretőt is tart? Ha igen akkor nagyon szerencsés ember. Szerintem megnyerné szerencséjével az Ötös lottót de még az Eurojackpotot is!
2022. júl. 31. 08:19
 25/25 anonim ***** válasza:
86%
Én vagyok a nője, ha nem lett volna érthető.
2022. júl. 31. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!