Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Eddig hány nő vert át, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig hány nő vert át, és hány volt őszinte veled?

Figyelt kérdés

2022. júl. 28. 17:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

kb 8 vert át és alázott meg.

őszinte? egyse.

2022. júl. 28. 17:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzem, hogy bármelyik átvert volna. Úgy gondolom, hogy mindegyikük őszinte volt és én is velük.
2022. júl. 28. 17:58
 3/13 anonim ***** válasza:
70%

Ezeknek az is àtverés, ha a nő 2 randi után úgy gondolja, mégse akar tőle semmit...

És jól le is húzta biztos, mert fizetett neki 1 kávét meg 1 kólát minimum. Aztán a retkes golddigger fajtája csakúgy szex nélkül lelép...

2022. júl. 28. 18:00
 4/13 anonim ***** válasza:
Eddig én baxtam át mindet, megelőzve őket
2022. júl. 28. 18:13
 5/13 anonim ***** válasza:
65%

Jaj, csak azért nem akar tőle semmit mert az 5 másik srác közül valamelyik lett a befutó.És ahelyett hogy őszinte lenne olyanokkal jön hogy ne haragudj, de nem állok készen egy kapcsolatra, meg kell ismernem önmagam :D 2 héttel később meg idegen pasival villog a fészbukon :D

2022. júl. 28. 18:23
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
#5 miért fordítva te milyenekkel jönnél?
2022. júl. 28. 18:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem tudok róla, hogy bármelyik barátnőm is átvert volna. Ez inkább az úgynevezett "barátokra" inkább jellemzőbb.
2022. júl. 28. 18:30
 8/13 anonim ***** válasza:
50%

"ne haragudj, de nem állok készen egy kapcsolatra"

Ez nem hazugság. Akkor valszeg tényleg úgy érzi.

Aztán lehet, hogy 1 hét múlva jön a mindent elsöprő szikra valakivel, és megváltozik minden.

Ilyenkor be kell nyelni, hogy igen, azzal az adott illetővel nem állt készen egy kapcsolatra.

Ebben mi olyan meglepő?

2022. júl. 28. 18:33
 9/13 anonim ***** válasza:

Én korrekt szoktam lenni és már a randin a másik szemébe mondom hogy ne haragudj, de ez részemről nem fog menni.Elbeszélgettünk meg minden, de ennyi.

Még ha sz.rul is esik,de nem kezd így ábrándozni, meg örülni hogy alakul egy jó kapcsolata.

Sz.r ám mikor beleéli magát az ember, aztán jól pofára esik! Mert azt hiszi minden szép és jó közbe meg esze ágába sincs folytatni a másiknak a dolgokat.

2022. júl. 28. 18:50
 10/13 anonim ***** válasza:

Az, hogy 'még nem vagyok készen egy kapcsolatra', 'meg kell ismernem önmagam' PONTOSAN ugyanezt jelentik. Kb. mint a jónapot vs csá. Az egyik direkt a másik meg udvarias, de ugyanazt jelentik.

Csodálom, hogy van aki ezt nem fogja fel.

2022. júl. 28. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!