Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

kb 8 vert át és alázott meg.
őszinte? egyse.

Ezeknek az is àtverés, ha a nő 2 randi után úgy gondolja, mégse akar tőle semmit...
És jól le is húzta biztos, mert fizetett neki 1 kávét meg 1 kólát minimum. Aztán a retkes golddigger fajtája csakúgy szex nélkül lelép...

Jaj, csak azért nem akar tőle semmit mert az 5 másik srác közül valamelyik lett a befutó.És ahelyett hogy őszinte lenne olyanokkal jön hogy ne haragudj, de nem állok készen egy kapcsolatra, meg kell ismernem önmagam :D 2 héttel később meg idegen pasival villog a fészbukon :D

"ne haragudj, de nem állok készen egy kapcsolatra"
Ez nem hazugság. Akkor valszeg tényleg úgy érzi.
Aztán lehet, hogy 1 hét múlva jön a mindent elsöprő szikra valakivel, és megváltozik minden.
Ilyenkor be kell nyelni, hogy igen, azzal az adott illetővel nem állt készen egy kapcsolatra.
Ebben mi olyan meglepő?

Én korrekt szoktam lenni és már a randin a másik szemébe mondom hogy ne haragudj, de ez részemről nem fog menni.Elbeszélgettünk meg minden, de ennyi.
Még ha sz.rul is esik,de nem kezd így ábrándozni, meg örülni hogy alakul egy jó kapcsolata.
Sz.r ám mikor beleéli magát az ember, aztán jól pofára esik! Mert azt hiszi minden szép és jó közbe meg esze ágába sincs folytatni a másiknak a dolgokat.

Az, hogy 'még nem vagyok készen egy kapcsolatra', 'meg kell ismernem önmagam' PONTOSAN ugyanezt jelentik. Kb. mint a jónapot vs csá. Az egyik direkt a másik meg udvarias, de ugyanazt jelentik.
Csodálom, hogy van aki ezt nem fogja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!