Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a gond velem?

Figyelt kérdés

27éves kertész és értékesítő vagyok, agglomerációban élek, de a jövőbeni terveim vidékre vissznek a már készülő kertesházamba. Rendelkezem egzisztenciával, van jövőképem, sokak szerint okos is vagyok. Régebbi visszajelzések alapján mondhatni sármos is vagyok.

Azonban két éve szinte senkivel nem tudok egyhúron pendülni vagy élvezni igazán a társaságát, pedig igyekszem nyitott és fesztelen maradni. Valahogy úgy érzem a nők nagyon nem engem keresnek, vagy félnének tőlem.

Nem vagyok magas a 168centimmel, de az előtte eltelt 10 aktív évben ez eddig nem jelentett gondot.

2022. júl. 26. 20:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Az h 25 felett bácsi vagy, és egyedül maradsz.
2022. júl. 26. 21:13
 12/21 A kérdező kommentje:

Ha bácsi vagyok, akkor a 40-es elvált vagy nős férfiak, akik korombeliekkel kamatyolnak mik?

Különben sem az a korosztály érdekel, aki bácsinak szólít. Hanem mondjuk úgy 23-30ig. Ha lenne gyerek engem az sem zavarna, mert akkora területen egy gyereknek normális gyermekkort biztosíthatnék, nem csak a mobilon lógna, hanem élvezhetné minden életszakaszát, ami egy metropoliszban nagyon más szerintem.

2022. júl. 26. 21:25
 13/21 anonim ***** válasza:
2022. júl. 26. 22:12
 14/21 anonim ***** válasza:
Csak rossz helyen keresgélsz, egyik ilyen ismerkedős csoportban az ottani nőknek ez az álom lenne kb.
2022. júl. 26. 23:00
 15/21 A kérdező kommentje:
Pontosan melyik ismerkedős csoportban kéne keresgéljek?
2022. júl. 26. 23:02
 16/21 anonim ***** válasza:
Introvertált nők úgy hajlamosabbak az ilyen életet szeretni, ilyen helyeken nézz szét szerintem.
2022. júl. 26. 23:15
 17/21 anonim ***** válasza:
Az hogy rá vagy görcsölve az egész párkeresésre,hogy találj magadnak valamit.Ez a gond veled.Ahelyett h kiélveznéd az egyedüllétet és úgy állnál hozzá,hogy ha találsz valakit az is jó,de amíg nincs az is jó.
2022. júl. 27. 11:10
 18/21 anonim ***** válasza:
51%

"Nem vagyok magas a 168centimmel"

Itt a baj.

2022. júl. 27. 12:17
 19/21 anonim ***** válasza:

"Az h 25 felett bácsi vagy, és egyedül maradsz."

Az nagyon kényelmes. Így könnyű, hogy minden 25 év feletti kijelenti magáról, hogy "túl öreg vagyok, hagyjatok békén, nekem már nem kell csinálnom semmit".

2022. júl. 27. 12:19
 20/21 anonim ***** válasza:
De ha mégis 25 felett valaki bácsi vagy néni azt nyugodtan írjátok le, mert akkor legalább van mire fogni az incelséget.
2022. júl. 27. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!