Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a gond velem?

Figyelt kérdés

27éves kertész és értékesítő vagyok, agglomerációban élek, de a jövőbeni terveim vidékre vissznek a már készülő kertesházamba. Rendelkezem egzisztenciával, van jövőképem, sokak szerint okos is vagyok. Régebbi visszajelzések alapján mondhatni sármos is vagyok.

Azonban két éve szinte senkivel nem tudok egyhúron pendülni vagy élvezni igazán a társaságát, pedig igyekszem nyitott és fesztelen maradni. Valahogy úgy érzem a nők nagyon nem engem keresnek, vagy félnének tőlem.

Nem vagyok magas a 168centimmel, de az előtte eltelt 10 aktív évben ez eddig nem jelentett gondot.

2022. júl. 26. 20:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
nem az a baj, hogy elmondod a vidéki terveidet, ők meg inkább maradnak a nagyvárosban?
2022. júl. 26. 20:45
 2/21 anonim ***** válasza:
78%
Mai nők elég érdekesek, nehéz normálisat találni
2022. júl. 26. 20:49
 3/21 A kérdező kommentje:

Ez is lehetséges. De miért félnek ennyire kilépni a konfort zónájukból?

Sajnos én ebben nem hajlok kompromisszumra, mert a telek, amin a ház épül lenne a "termelőüzemem" is.

Inkább hallgatni vagy hazudni kéne a terveimről és erre építeni a kapcsolatot?

Nekem ez sosem ment, ahogy bp-n sem találnám a helyem és belekényszeríteném magam egy olyan életbe, ami nem én vagyok. Szerintem ez megbetegítené a lelkem.

2022. júl. 26. 20:50
 4/21 A kérdező kommentje:
Komfort*
2022. júl. 26. 20:51
 5/21 anonim ***** válasza:
30%
Én már nem is keresek kapcsolatra, van 3-4 csaj mindig akit dugok, néha van közös program valamelyikkel és ennyi
2022. júl. 26. 20:56
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincs gond veled, csak az elképzeléseid nem különösebben vonzóak egy modern ember számára. Termelőüzemet létesíteni vidéken nem az a kép, amit manapság elképzelnének.

Metropoliszok, home office, Szex és New York-hoz hasonló élet a mai ember vágya. Biztos van olyan, aki menne a te világodba is, de az egy szűk réteg.

2022. júl. 26. 20:59
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

komfortzóna? Dehogy... ott van a lakása, munkahelye, családja, barátai, hobbijai. Ezt mind fel kéne adják, hogy veled legyenek. Akkor már inkább ismerkednek olyannal, akinél nincs ilyen sok lemondás.

Jobban járnál, ha a vidéki falu környékén ismerkednél.

2022. júl. 26. 21:01
 8/21 A kérdező kommentje:
Ez is egy opció, de én nem így szocializálódtam. Plusz ha egy nővel nincs meg a kémia nekem nem is megy a szex. Impulzív hatás nélkül nem szoktam rákapcsolni. Érdektelen, közönnyel füszerezett beszélgetések vagy totál semmi kommunikáció csak szex levinne az életről.
2022. júl. 26. 21:02
 9/21 A kérdező kommentje:
Lehet érdemesebb lenne vidéken ismerkedni. De ott kevesebbet vagyok, mert jelenleg a munkám ide köt. Mire beköltözésre kész a ház még hónapok. Meg azért szerintem a pécstől 25p kocsival, Szentlőrinctől 5p-re nem a világvége utáni hely.
2022. júl. 26. 21:08
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
az tényleg nem, de akkor miért nem mondod azt, hogy agglomerációban építkezel, ahol saját termelőüzemet fogsz létrehozni? Ez így jól hangzik
2022. júl. 26. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!