Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb módszer, hogy túltegyük magunkat valakin, akit nem érdeklünk?
Ami el kell hogy múljon, elmúlik, hidd el!
Utólag visszanézve én is csak röhögök azon, akikért odavoltam.
Van egy lány a munkahelyemen. Nagyon tetszik, de nem merek kezdeményezni nála, mert úgy érzem, semmi esélyem sincs nála. Hiába nagyon kedves velem, meg mosolyog, amikor meglát, egyszerűen nem tudom, hogy azért csinálja-e, mert bejövök neki, vagy alapból ilyen a természete. Akik ismernek, ők is azt mondják rólam, hogy egy magabiztos, nem egy alamuszi ember vagyok. DE, az a helyzet, hogy ha azzal a lánnyal kell beszélnem, aki pl. most is tetszik nekem, akkor aztán fülem farkam behúzom :) Messziről bámulom, ilyen-olyan ürüggyel keresem, csak azért, hogy lássam/beszéljek vele 1-2 szót, de ennyi.
Azt nem tudom, hogy nektek milyen a kapcsolatotok egymással (pl. munkahelyi stb.), de mégegyszer leírom. Az, hogy ennyire közömbösen viselkedik veled, még nem jelenti azt, hogy az is vagy számára. Ha van rá mód, mondjuk egy közös ismerős (ha van) közreműködésével, finoman kipuhatolózhatnád, hogy mi is a helyzet.
Ha tényleg kölcsönös az érzés, kár lenne veszni hagyni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!