Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
XXL cicim van, unom a neten a sok leszbit. Hogy vakarjam le őket?
Figyelt kérdés
rám írnak, ha megmondom neki nem vagyok se bi, se leszbi, akkor is írkál tovább. Nyomulnak, erőszakosak. Ha letiltom csinál egy másik profilt és nyomul azzal.2022. júl. 23. 18:19
1/20 anonim 

válasza:

Ugyan, a leszbik nem ilyenek, Józsi. :)
2/20 anonim 

válasza:

Amúgy a leszbiknek az pont nem szokott tetszeni szerintem. De majd Derniere Danse kijavít, ha nem így van.
3/20 anonim 

válasza:

Gondolom ez olyan érzés, mint amikor a csajoknál szerencsétlen haverom évekig gyúrt, kirakta a feszítős képet és csak pasik írnak neki.
4/20 anonim 

válasza:

Jaj Balázs! Még arra se vetted a fáradságot, hogy rákeress milyenek is a mellméretek?
5/20 A kérdező kommentje:
# ha azt írom, hogy H kosaras, azt sem tudják mit írok. Még a nők sem, akik azt sem tudják van ekkora méretű melltartó méret...
2022. júl. 23. 18:26
6/20 anonim 

válasza:

Trollkodás a legolcsóbb fajtából, legalább egy pici (női) fantáziát tettél volna bele!
7/20 anonim 

válasza:

XXL. Ez már lufiméret. Az itt válaszolgató csajok meg csak irigyek….
8/20 anonim 

válasza:

Az Irigy Hónaljmirigy társulat kéri vissza a szar vicceit.
9/20 anonim 

válasza:

#7: szerintem a magadfajta ostoba farkak el sem tudják képzelni, hány nő végeztet magán mellkisebbítő műtétet. A Hoxán és a Nők Lapja fórumán is kilométeres topikok voltak erről, nemhogy évekig, hanem évtizedekig. És nem ugyanazok a nők tartották fent, akik elkezdték.
10/20 anonim 

válasza:

Előző voltam, mondok híres és közismert példákat is: Jennifer Connelly, Simona Halep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!