Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy nincs túl az exén?

Nem lesz könnyű eset ez a làny, sok türelemre lesz szükséged. Nincs túl az exén, de nem úgy, ahogy te gondolod. Nagy valószínűséggel bántalmazó kapcsolatból lépett ki. Amiket elmondott neked, az csak a bemelegítés. Ki fognak még derülni sokkal cifrább dolgok is. De igazából nincs más dolgod, mint meghallgatni és ott lenni mellette. Szeresd őt nagyon, pont olyannak, amilyen. Cserébe lesz egy hosszú távú társad.
Nekem is hasonló volt az első barátom, meg akarta mondani, milyen ruhát (nem) vehetek fel, kikkel (nem) beszélgethetek, megsértődött, ha tanultam, és hogy nem lógtam miatta az iskolából (még középiskolások voltunk). Aztán amikor összejöttem a férjemmel, én is hasonlóan bugyuta, ám akkor kardinálisnak számító kérdéseket tettem fel neki. Még most, lassan 2 évtizeddel később is kerülnek felszínre részletek abból a 9 hónapos kapcsolatból.

Saját tapasztalatom, hogy nem lesz jó vége.
Nálam elpattant a cérna nagyon, mikor róla mesélt
Meg hogy ő hol volt vele..
Ahol egyébként velem is.
Bár nekem nem ismeretlen volt a lány.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!