Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy férfivel aki rendszeresen sörözik?
Figyelt kérdés
De ha kapna csinos barátnőt akkor kevesebbet inna2022. júl. 22. 19:58
11/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok alkoholista, alkoholista az munkába is iszik , remeg a keze ha nem kap piát , stb.. én általában szombat,vasárnap nem is iszok pl.
2022. júl. 22. 20:32
12/29 nemaRendőrség válasza:
@10
Gratulálok, az ismeretségi köröd több száz alkoholista.
Én olyan körökben mozgok, hogy a 100ból 1 iszik néha sört "csak úgy", az alkoholizmus kedvéért, de vele sem nagyon tartom a kapcsolatot már
13/29 anonim válasza:
Rendszeresen, de mennyit? Melo után nagy melegben egy doboz nálam belefér, de mondjuk 3,4 vagy ennél több, napi szinten már nem.
14/29 anonim válasza:
'Heti 4-5 sört 10/9 férfi legurít,'
Én meg csomót, aki nem.
15/29 A kérdező kommentje:
4-5 hétköznapokon, pénteken 10-12 körül , szombat vasárnap semennyi általában
2022. júl. 22. 20:51
16/29 anonim válasza:
"Nem vagyok alkoholista, alkoholista az munkába is iszik , remeg a keze ha nem kap piát , stb.. én általában szombat,vasárnap nem is iszok pl."
Ez nem igaz. Te rendszeresen iszol, szinte minden nap. ALkoholista vagy.
17/29 anonim válasza:
15
Ez bőven fedi az alkoholizmus fogalmát, de igazi alkeszhez méltóan tagadod.
18/29 anonim válasza:
Persze hogy tagadja! Minden alkoholista ezt csinálja...
19/29 anonim válasza:
Dikk a kerti törpe vitya megint🤣
20/29 anonim válasza:
Soha. Főleg mert a 190+ magas pasim simán kettőbe hajtogatná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!