Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adnátok esélyt ilyen nőnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok esélyt ilyen nőnek, nektek bejön? Szerintetek egy incelnek lehet ilyen szintű barátnője?

Figyelt kérdés
[link]
2022. júl. 16. 16:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
85%

“ nőként meg azért, mert soha nem érhetsz fel hozzá.”

Klasszisokkal vagyok felette… 😄

2022. júl. 16. 17:16
 22/29 anonim ***** válasza:
67%

10. Én meg azt mondom, hogy majd én eldöntöm hogy tetszik-e vagy sem. Hagyjuk már ezt a sablon baromságot, hogy irigy valaki, meg egy ilyen sosem állna vele szóba. Csak mondom, hogy nekem nem ilyenek voltak, hanem valódi, retus nélküli gyönyörű lányok. Nem volt tetkó, kacsaszáj, kötelező pózok stb. Volt helyette röplabdás test, természetes mosoly, természetesen kedves személyiség.

Ne haragudj már meg, de nézd végig ennek full-full átlag vagy átlag alatti lánynak a fotóit. Mi benne a szép? Mond már el kérlek, mert én valahogy nem találom. 19 évesen ilyen test az nem dicsőség, hanem kudarc. Ez már most sem néz ki jól, hiába akarja hosszítani a lábát a fotókon. Arcra egy tucat, smink nélkül teljesen átlagos, aki után én biztosan nem fordulnék meg. Vagy mi a szép benne? A tetovált karja, amitől húúúúú de trendi most már? Az egész lány csak egy termék, de nem az igényes férfiaknak. Influenszer... az most valami? Ettől hasra kellene esnem?

Várj, csak hogy tisztázzuk az erőviszonyokat. A feleségem ezt a lányt már akkor lemosná a pályáról 42 évesen, amikor felkel reggel az ágyból. A lányom még nem nagykorú, de már most két megkeresése volt modelügynökségektől úgy, hogy nem ő kereste meg őket. Szóval biztosan van egy elég széles réteg akik buknak erre az influenszer lányra, de ennél vannak igényesebb férfiak is.

A rossz dumád így nem állja meg a helyét hogy akiknek nem tetszik, azok egy ilyen nőt sosem kapnának meg. Nála csak jobbakat.

A páromról nem fogok képet linkelni, de ez a hölgy nagyjából és karakterre olyan:

[link]

A véleményemet meg tartom, igazából az eszmeiségével sem tesz hozzá az emberiség fejlődéséhez. Ő egy megalkotott, a korszakra jellemző árucikk. Jellemzően műanyag, nem sok tartalommal bír, és tiszavirág életű. Puff neki... Azért te nyugodtan recskázhatsz rá! ;)

2022. júl. 16. 17:24
 23/29 anonim ***** válasza:
85%
19es incel vince. Remelem hogy azsiaban minden nő zsákot huz a fejére ne lasd melyik a szep es fiatal. Amelyiknek a lelkebe beleszeretsz a sok melo kozbe, az legyen igazi. Nehogy mar a szepseget, fiatalsagot szeresd benne, csakis a lelket. Majd leveszi a zsakot a fejerol ha ugy is beleszerettel, es mindketten boldogok lesztek. Ot nem a szepsegeert szeretik, teged meg nem a penzedert. Sok boldogsagot.
2022. júl. 16. 17:24
 24/29 anonim ***** válasza:
71%
Sosem kellene ilyen - ránézésre - proli lány.
2022. júl. 16. 17:36
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Milyen sikersztori, ki ez a lány? Énekes, színésznő, feltaláló?

Nekem egy átlagos arcú, kacsaszájú, kicsit duci nő így első látásra. Eskü, nem vagyok irigy, csak nem tudom, hogy mitől olyan különleges.

2022. júl. 16. 18:38
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez highlife meg az ilyen valami túlárazott helyeken készült fotók kimondottan taszítóak.

Ilyen nő nincsen.

2022. júl. 16. 18:57
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Miért ez milyen szint? Eltartott, mű?

Pénzből csinált fej?

Az aztán szint öcsém..

2022. júl. 16. 20:20
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Incelnek sose legyen nője! Ez fontos. Az önsanyargató nyomoronc mentalitást tilos jutalmazni. Majd ha sikerül kivetnie magából ezt az egész incel-eszmét, akkor tehet azért is, hogy párra találjon.
2022. júl. 16. 21:10
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Incelpince mai liturgiáját hallottátok.
2022. júl. 16. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!