Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A rezsicsökkentés eltörlése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rezsicsökkentés eltörlése javítja az egyszerű melósok társkeresési esélyeit?

Figyelt kérdés
A sok jakuzzis villával csapató alfahímnek a gatyája is rámegy a rezsire és elcsórósodik, így az egyszerű melósok jobb helyzetbe kerülnek?

2022. júl. 14. 06:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
80%
Még egyszer leírod itt gyakorin hogy egyszerű melós és serpenyővel váglak fejbe
2022. júl. 14. 17:55
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
#20 dehogy vagyok kint. Magyar cégnél melózok. Majd lehet ősszel, ha 14 eur lesz a germány minimálórabér #18 voltam
2022. júl. 14. 18:05
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

22 akkor jó helyed lett. De azt viszont nem hiszem el (tudom nem is írtad), h belföldin vagy. A nemzetközi meg akkor fizet jól, ha kihajtod magad.

Persze van akinek bejön.

Én örülök, h haza járok minden munkanapom után.

2022. júl. 14. 19:13
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre válaszolva:

Aki 90-150 millióért veszi a 4. sportkocsit a többi mellé, az lexarja, hogy mennyit fogyaszt, vagy mennyi a kötelező rá...

Ugyanígy, ha Ricsi Ricsnek egy/több ingatlanban felmegy a rezsi 200-ról 1,5M-ra, akkor vagy észre sem veszi, vagy kihagyja az egyik nizzai hosszú hétvégét és máris pénzénél van.

Arról nem is szólva, hogy már 5 éve az "AA" vagy passzív házak a trendik a zárt lakóparkokban. A kültéri medencét pedig néhány kollektor gombokért befűti tavasztól őszig. Az külön poén, amikor napelemről töltik a full elektromos SUV-ot/Teslát és röhögve várják, hogy legyen piaci áras a benzin, mert akkor végre kevesebb proli lesz az utakon és lehet haladni.

Melós Pista pedig azon parázik, hogy ha a rezsi 30-ról 200-ra megy, akkor választhat télen a fagyhalál és éhhalál között.

Remélem, érted, miért baromság a kérdés úgy ahogy van...

2022. júl. 14. 21:56
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
#23 dehogy belföld 7-8-9 nap meló3-4 nap otthon.nagy megszakadás nem jellemző, mert van ,hogy 2 napot állok a daru alatt :DD lapraszerelt házakat viszek legtöbbször.
2022. júl. 15. 19:10
 26/26 anonim ***** válasza:
73%
nem
2022. aug. 4. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!