Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátnőm árnyékában élek?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz érzés, hogy bármilyen társaságban valaki megtetszik, ő barátnőmet nézi. Volt már olyan hogy egy fiú aki megtetszett, bekövetett instán, meg rám is írt, tökre megörültem meg minden. Aztán kiderült hogy csak azért írt rám, hogy többet tudjon meg a barátnőmről. Ilyen már nem egyszer volt. Ő pedig nem akar senkivel sem g*ci lenni, ezért képes velük is kedvesen beszélgetni, mikor én miatta offolnék bárkit, bár ilyenre még nem volt példa🥲 Igazából kinézetre jobban néz ki nálam, vékonyabb, nagyobb a melle, és feneke. Még az ellentétei is vagyunk egymásnak, míg ő barna hajú, barna szemű, addig én szőke hajú, kék szemű. Lehet emiatt is hátrányban vagyok. De szerintetek mit kellene tennem?
2022. júl. 12. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos jobbat nem tudok mondani... kell keresni egy pasit, aki téged szeret, önmagadért, és nem csak kapcsolattartónak akar használni.
2022. júl. 12. 23:00
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Xar ügy.

Legyél vékonyabb.

2022. júl. 12. 23:03
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Ismerkedsz a barátnőd nélkül. Mellette nincs sok esélyed, mivel jobban néz ki.
2022. júl. 12. 23:07
 4/7 anonim ***** válasza:
25%
Sportolj, sajnos a férfiak nagy része csak a szemük után megy... :(
2022. júl. 12. 23:34
 5/7 anonim válasza:
100%
Nekem is ez volt. Amiatt leginkább, mert a barátnőmről elterjedt, hogy kissé konnyuveru, olyan ruhákat is hordott mindig és hát neki jóval nagyobb a melle/feneke. Minden fiú rá ment. Nem tudom nálatok ilyen e a helyzet, de ne keseredj el. Később kiderult, hogy az egyik fiú már másfél éve szerelmes volt belém. Ő rá se nézett a baratnomre, mert azt mondta, hogy látszik, hogy különleges vagyok és először az fogta meg bennem, hogy úgy érezte, hogy nagyon jó volt a stílusom. Szerintem maradj önmagad, lehet több embernek fog mindig is a barátnőd tetszeni, de ez nem jelenti azt, hogy te nem fogsz majd valakinek. Légy türelmes :)
2022. júl. 13. 01:44
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Eltúlzod a "minden" szót. Most még lehet, hogy "minden" fiú ráhajt és Téged mellőz, de hidd el nekem, hogy nagyon-nagyon sok fiúnak, férfinek jobban bejön a szőke kékszemű, mint az ellenkezője. Egyszerűen olyan nincs, hogy "minden" fiúnak ez imponál. Most még csak ilyen fiúkkal találkoztál. Vár rád a jövő, sikerekkel.
2022. júl. 13. 08:28
 7/7 anonim ***** válasza:
76%

"a barátnőm árnyékában élek"

Miért élsz az árnyékában? Akkor egyáltalán hogy vagytok barátnők?

Húzd ki magad, te ilyen vagy, ő meg olyan.

2022. júl. 14. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!