Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy gazdasági reform segítene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy gazdasági reform segítene minden férfit (inceleket is) nőhöz jutni?

Figyelt kérdés

Egy körforgási folyamatra gondoltam. Ha a gazdag nyugat európai külföldcsávók idejönnek csajozni, ahol a helyi mucikák elájulnak az euróiktól meg dollárjuktól, fizethetnének csajozási különadót. A befolyt pénzből a nő nélkül maradt helyi pasik mehetnének az afrikai sex marketekre, ahol pénzes csávóknak számítanának. A nő nélkül maradt afrikai külfölcsávókat meg elküldhetnénk nyugat európába, ahol a nagy farkukkal sikereket arathatnának az unatkozó nyugati nőknél. A kör bezárult, és mindenki jól járt.

A nők exogám igényeit kielégíttené a rendszer, és minden pasinak meglenne a vadászterepe.

2022. júl. 12. 09:44
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
84%
Inkabb egy szigetre el kellene őket kuloniteni hogy ne idegesitsék az embereket.
2022. júl. 12. 10:10
 12/36 anonim ***** válasza:
83%
Fogd már fel, te szerencsecsomag, hogy nincs a világon egyetlen ember sem akinek az lenne az érdeke, hogy az ilyen beteg selejtek nőhöz jussanak :D Senkit nem érdekeltek, senki nem fog miattatok reformokat végezni.
2022. júl. 12. 10:11
 13/36 anonim ***** válasza:
2%

Elsőre viccesnek tűnik a kérdés a szóhasználata miatt, viszont jobban belegondolva működne.

A nyugati férfiakat nem a pénzük miatt szeretik a magyar nők, hanem az említett exogámia (ez a pill magyar férfihangos felfedezés) és a magasságuk/jó kinézetük miatt. Egyrészt ami még itt jó kinézet, az nyugaton már nem számít annak, mivel régebb óta használják az emberek az online appokat (Tinder + Insta), másrészt például Németországban általában mindenki magas az Európaiakhoz képest. Egy 186cm kigyúrt szőke hajú férfi ott átlagjózsinak számít, még itt Chadnek.

2022. júl. 12. 10:47
 14/36 anonim ***** válasza:
91%

#13:

Nem a németek magasak, hanem a svédek. :)

Kevered a szezont a fazonnal. Ha nem hiszel nekem, utazz le Baranyába a svábokhoz. A magasságuk és a tömegük 1. :)

2022. júl. 12. 10:48
 15/36 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem a célszerű az lenne ha a rabszolgaságból nyert vagyonukat visszaadnák a Afrikaiaknak ez is megoldaná az egyenletlenségeket hisz nem lenne az Angol gazdagabb mint mi
2022. júl. 12. 10:53
 16/36 anonim ***** válasza:
2%

14: Én voltam Németországban nemrég. A helyi átlagjózsik mind 185cm fölött vannak. Ettől függetlenül igaz, hogy Svédországban és Hollandiában (utóbbiban is voltam), még magasabbak a férfiak még a Németekhez képest is.

A Tiktokban egyébként már nem vagyunk lemaradva, azt egyszerre kezdtük el használni a nyugati világgal. Emiatt lassan az exogámia is el fog tűnni.

"Ha nem hiszel nekem, utazz le Baranyába a svábokhoz.":

Elég csak megmérni magam ehhez...egyébként igen, a sváboknál nem volt akkora hipergámia az utóbbi 100 évben, így mi nem nőttünk annyit. Jó, csak félig vagyok sváb egyébként.

2022. júl. 12. 10:54
 17/36 anonim ***** válasza:
86%
Egyszer valaki elkezd "exogám igényekkel" vádolni szemtől szemben, tuti pofán vágom. Csak ezt érite el. :)
2022. júl. 12. 10:56
 18/36 anonim ***** válasza:
2%
17: Voltál már nyugati pasival?
2022. júl. 12. 11:04
 19/36 anonim ***** válasza:
86%
Nem mintha lenne hozzá bármi közöd, de csak magyarral voltam. De simán lettem volna nyugatival is, ha úgy alakul. Vagy bármilyen nemzetiségűvel kb., ha normális, helyes, szimpatikus.
2022. júl. 12. 11:07
 20/36 anonim ***** válasza:
1%
Ha normális(=feminista, lemegy kutyába a kapcsolat kedvéért), HELYES(= Chad/High tier normie Tinderen 20+ matchel), szimpatikus.
2022. júl. 12. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!