Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy teljes alakos kép alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy teljes alakos kép alapján ,hogy saccoljátok meg a férfi magasságát ? Ha nincs kiírva,és rákérdezni sem szeretnétek.

Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 16:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Sehogyan sem. A magasság huszadlagos szempont.
2022. júl. 10. 16:19
 2/12 anonim ***** válasza:
97%

Az alacsonyabbak valahogy "töpörödöttebbek" is.

Egy "megnyúlt" felsőtest, hosszu "gólyalábak",vagy hosszu" nyak, vagy akár testtartás (vagány, enyhén görbített), rengeteget elárul.

Az alacsonyabbaknak valahogy a feje/koponyája is mintha kisebb lenne, rövid tömzsibb lábak, dereka szinte nincs is, egy "tömb" az egész törzse, valojaban egy összképbol sokminden lejon. Ha nincs mellette adat sem a magasságrol vagy viszonyitasi alap azaz egy masik személy sem.

De pl már egy kocsira támaszkodás, kocsinak dőlés, kocsi mellé állás is behatárol.

2022. júl. 10. 16:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

*folyt

A magasakra jellemzőbb pl a görbített testtartás is, az alacsonyak meg még a fejüket is fel szokták szegni úgy kihúzzák magukat

2022. júl. 10. 16:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A koponyára élő pelda a Schobert Norbi, es pl a Berki feje kozti kulonbseg

(2.voltam)

2022. júl. 10. 16:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én megkerdeznem Nincs abban semmi

Pici nő vagyok, mindig akartam tudni mikor neten ismerkedtem a másik milyen magas Senki nem akadt fenn a kerdesen

2022. júl. 10. 16:33
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagyok egy hülye dedós, hanem spekuláció helyett megkérdezem. Ne legyen már az én problémám, hogy nem írta ki, tudhatná, hogy ez egy elég vízválasztó infó.
2022. júl. 10. 16:33
 7/12 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem kétféle alacsony pasi van:az első, akinek a feje is méretarányosan kisebb, ill a keze, lába is. Ott nehéz megàllapítani, hogyha nincs mellette autó vagy több ember, akikhez viszonyítani lehetne.

A másik alacsony típus (ebből van több) az arànytalan, magához képest nagy fejű, hosszú karú, hosszú felsőtestű, ami egy 180cm-es férfihoz lenne arányos, csakhogy a lábai iszonyat rövidek. Ebből simàn látszik fotón, hogy mennyire aránytalan. Viszont a keze és a lábfeje is nagy.

Én mondjuk mindig megkérdeztem, ki milyen magas, és nagyrészt jól tippeltem elsőre.

2022. júl. 10. 16:36
 8/12 anonim ***** válasza:
5%
Sok gyakorlat. Nőknek erről szól az élete, hogy meg tudják állapítani ránézésre az anyagi helyzetet vagy épp egy fotó alapján a magasságot. Sokat gyakorolnád neked is menne mint nekik.
2022. júl. 10. 17:08
 9/12 anonim ***** válasza:
26%
Cipőméret általában arányos a nők és férfiak magasságával.
2022. júl. 10. 17:09
 10/12 anonim ***** válasza:
80%

Sőt az is lejön ránézésre, ha vki sötét buta taplo, vagy épp fordítva, inteligens értelmes esélyes, már akkor, mielott még ki sem nyitotta a száját.

Valamiert külön jegyeik vannak a sötétebb iq nulláknak.

2022. júl. 10. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!