Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy teljes alakos kép alapján ,hogy saccoljátok meg a férfi magasságát ? Ha nincs kiírva,és rákérdezni sem szeretnétek.

Az alacsonyabbak valahogy "töpörödöttebbek" is.
Egy "megnyúlt" felsőtest, hosszu "gólyalábak",vagy hosszu" nyak, vagy akár testtartás (vagány, enyhén görbített), rengeteget elárul.
Az alacsonyabbaknak valahogy a feje/koponyája is mintha kisebb lenne, rövid tömzsibb lábak, dereka szinte nincs is, egy "tömb" az egész törzse, valojaban egy összképbol sokminden lejon. Ha nincs mellette adat sem a magasságrol vagy viszonyitasi alap azaz egy masik személy sem.
De pl már egy kocsira támaszkodás, kocsinak dőlés, kocsi mellé állás is behatárol.

*folyt
A magasakra jellemzőbb pl a görbített testtartás is, az alacsonyak meg még a fejüket is fel szokták szegni úgy kihúzzák magukat

A koponyára élő pelda a Schobert Norbi, es pl a Berki feje kozti kulonbseg
(2.voltam)

Én megkerdeznem Nincs abban semmi
Pici nő vagyok, mindig akartam tudni mikor neten ismerkedtem a másik milyen magas Senki nem akadt fenn a kerdesen

Szerintem kétféle alacsony pasi van:az első, akinek a feje is méretarányosan kisebb, ill a keze, lába is. Ott nehéz megàllapítani, hogyha nincs mellette autó vagy több ember, akikhez viszonyítani lehetne.
A másik alacsony típus (ebből van több) az arànytalan, magához képest nagy fejű, hosszú karú, hosszú felsőtestű, ami egy 180cm-es férfihoz lenne arányos, csakhogy a lábai iszonyat rövidek. Ebből simàn látszik fotón, hogy mennyire aránytalan. Viszont a keze és a lábfeje is nagy.
Én mondjuk mindig megkérdeztem, ki milyen magas, és nagyrészt jól tippeltem elsőre.

Sőt az is lejön ránézésre, ha vki sötét buta taplo, vagy épp fordítva, inteligens értelmes esélyes, már akkor, mielott még ki sem nyitotta a száját.
Valamiert külön jegyeik vannak a sötétebb iq nulláknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!