Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért az idősebb férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az idősebb férfiak vonzódnak hozzám?

Figyelt kérdés

A saját korosztályom a harmincasok.

Mégis a 40-50-es férfiak érdeklődését tudom felkelteni.

Némelyik köztük kifejezetten jó pasi, de ilyen korban már mindegyiknek családja van, szóval nem tudom őket komolyan venni.

Szeretnék már újra ismerkedni a korosztályomban, és megtalálni azt a férfit, akivel komolyabb dolog alakulhat, és még talán családunk is lesz.

Miért a 40-es férfiak találnak meg egótuningra?

2022. júl. 9. 23:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, ha nyugdíjasokkal lógsz, akkor feltételezik, hogy azokat is kedveled.

Mikor voltál utoljára korosztályod szerinti rendezvényen-eseményen?

Aztán, ha úgy öltözöl, mint egy sznob-elit, akkor magadra is vetted a 600e alatti nettóval ne is szóljatok hozzám jelmezt.

2022. júl. 10. 09:00
 12/17 anonim ***** válasza:
35%

Azért megfontolandó egy negyvenes! Egy harmincas a mai világban esélyes, hogy húsz év múlva fiatalítani fog, egy negyvenes stabilabb, de ez csak általánosítás...

Hány éves vagy pontosan?

2022. júl. 10. 09:15
 13/17 A kérdező kommentje:

30 vagyok.

Lehet valóban kibaxottul ronda fejem van, és az idősebbeknek jó lennék... még nem mondták a szemembe... nem tudom.

2022. júl. 10. 10:14
 14/17 anonim ***** válasza:
41%

Küldj képet, úgy jobban tudunk válaszolni.

Hozzád egyébként egy max. 46 éves illik, elvileg. Minimum egy 35 kB., de 15 év múlva, akkor már a gyerek is nagy lesz, ő 50 lesz millió panikkal, Te pedig 45...,könnyen lehet majd egy harmincas barátnőd. 😐

2022. júl. 10. 10:44
 15/17 anonim ***** válasza:
95%
Megírták mások is, azért udvarolnak öregek, mert azok között vagy legtöbbször. Fogadjunk ha edzőteremben dolgoznál, akkor fiatal kigyúrt pasik próbálkoznának nálad.
2022. júl. 10. 11:00
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem próbálkoznának nálam, nem vagyok menő csaj.

De nem is akarok az lenni.

2022. júl. 10. 12:05
 17/17 anonim ***** válasza:
91%

16

"Menő csaj"..., akin "átmennek" 1000-en és ezt bánod...kicsit:DDD

A ronda fej relatív, mert hát kinek a pumpaszáj vonzó, ki meg azt hiszi arról, hogy ajtóbalesete volt zsinórban vagy a porszívóval szemben vesztett egy szezonnyi meccset:DDD

Ahol kopogtatsz-lézengsz, ott leszel érdekese-keresett. Dereng így?

2022. júl. 10. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!