Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért az idősebb férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az idősebb férfiak vonzódnak hozzám?

Figyelt kérdés

A saját korosztályom a harmincasok.

Mégis a 40-50-es férfiak érdeklődését tudom felkelteni.

Némelyik köztük kifejezetten jó pasi, de ilyen korban már mindegyiknek családja van, szóval nem tudom őket komolyan venni.

Szeretnék már újra ismerkedni a korosztályomban, és megtalálni azt a férfit, akivel komolyabb dolog alakulhat, és még talán családunk is lesz.

Miért a 40-es férfiak találnak meg egótuningra?

2022. júl. 9. 23:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Passz. Talán a stílusod nem túl fiatalos?
2022. júl. 9. 23:27
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Talán velük többet érintkezel, mint a korosztályoddal? Esetleg a korodbeli pasik a még fiatalabb lányokra hajtanak, nem tudom. Külsőre nem nézel ki a korodnál idősebbnek? No offense, csak agyalok az okokon.
2022. júl. 9. 23:31
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de szerintem a kevésbé szép nőket merik megcélozni az idősebbek. Jól esik nekik a fiatalabb, és náluk úgy gondolják van esélyük.
2022. júl. 9. 23:32
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy van benned valami retro, amivel ingerled őket.
2022. júl. 9. 23:38
 5/17 A kérdező kommentje:

Valóban többet vagyok kontaktban az idősebbekkel mint a korosztályommal, de nem nézek ki öregnek.

Vékony vagyok és alacsony, az arcom átlagos. Remélem...

Ha szimpatikus valaki és kedves velem, én is kedves vagyok.

Lehet ezt érzik keringőre hívásnak?

2022. júl. 9. 23:43
 6/17 anonim ***** válasza:

Akkor meg is van, nagy számok törvénye alapján nyilván inkább ők próbálkoznak, ha ők vannak többen a közeledben. :) Járj többet olyan helyekre, ahol korodbeliekkel találkozhatsz, esetleg próbálkozhatsz netes társkeresővel, de csak a legvégső esetben.

2022. júl. 9. 23:46
 7/17 anonim ***** válasza:

25 éves vagyok 172 vékony testalkat

Én azért nem ismerkedek a korosztályommal, mert a fiatalabb csajok közvetlenebbek velem!

Valamiért ha már csak 2-3 évvel fiatalabbak vagy egyidősek velem, már nem számolnak velem.

De lehet csak megszoktam a hozzáállásukat!

2022. júl. 10. 00:13
 8/17 anonim ***** válasza:
43%
Gondolom ronda vagy az életkoroddal meg tudsz kompenzálni az öregeknél.
2022. júl. 10. 00:44
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

"de nem nézek ki öregnek"

Pont az a jó. Nyilván a 40-50 éves férfiak is annak tudatában hajtanak rád, hogy te 30-as vagy.

2022. júl. 10. 00:53
 10/17 anonim ***** válasza:
Kérdező: ez arckarakterfüggő, nem testalkat. Van, aki vékony arccal néz ki öregebbnek, mert pl beesettebb az arcformája olyankor-egyszer társkeresőn fogtam ki egy ürgét, akinek iszonyatosan nyúzott, vékony arca volt és vagy 10-15 évvel idősebbnek tűnt a koránál-, valaki kövérebb arccal.
2022. júl. 10. 03:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!