Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Női szemmel mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel mit gondoltok erről a csajozási tanácsról?

Figyelt kérdés

Csak az irjon, aki végignézte a videót:

[link]

2022. júl. 9. 18:13
A kérdező szavazást indított:
Igaza van a doktor úrnak.
Félig van igaza.
Nincs igaza.
10 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Azt gondolom, hogy Csernus egy idióta.
2022. júl. 9. 18:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindennel egyetértek, kivévr azzal, hogy ha egy lány aztmondja hogy nem, akkor ne probálkozz tovább.

Nem az nem. Nincs kalandkeresés, stb. Szerintem itt Csernus is egy kicsit elbotlott :) de azonkivül minden igaz és egyetértek.

29/L

2022. júl. 9. 18:20
 3/9 A kérdező kommentje:

A kalandkeresést azokra értette, aki vevők rá. Vannak olyanok, akik benne vannak kalandokba, de elsőre lelkiismereti okból elutasítják, majd később beadják a derekukat.

Nyilván 2,5 percben ezt nem tudta kifejteni.

2022. júl. 9. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Hat pedig bőven belefért volna, mert kb 15 másodperc volt elolvasni, amit írtál.
2022. júl. 9. 18:34
 5/9 anonim ***** válasza:
59%

Ha szigorúan a kérdésre kell válaszolni, akkor persze igaza van. De ugyanez igaz, ha telefonon igent mondasz egy ismeretlennek, aki a világ legjobb üzletét ajánlja neked a bankártyaszámod + pin kódod + CVV kódodért cserébe. Vagy bejön vagy nem. Ugye érted. Értem mit mond ez az ember csak a kérdés igazából az mire mész ezzel a végén. Mert megkérdezném ettől a Csernus nevű embertől, ha rondaként 100% a nem válaszok aránya, akkor most ez egy jó tanács volt? Esetleg ezzel belelöki az embert egy depresszióba, akkor az jó tanács?

Csak azért mondom, mert mindenki tudja manapság már nem lehet nőket leszólítani utcán. Maximum akkor, ha extrém jól néz ki az ember. Akkor mondjuk igen. Mindenki másnak reflexből nemet fognak mondani, mert semmi szükségük nincs már arra, hogy így ismerkedjenek. Ott van internet, szórakozóhelyek...

2022. júl. 9. 18:36
 6/9 anonim ***** válasza:
36%
5 vagyok, pardon, mire megnéztem ezt a szart elfelejtettem, hogy "Női szemmel" volt a kérdés. Na mindegy :).
2022. júl. 9. 18:38
 7/9 A kérdező kommentje:

"Csak azért mondom, mert mindenki tudja manapság már nem lehet nőket leszólítani utcán."

Rosszul tudod. Én szólítottam már meg nőket az utcán, és több pozitív élményem is van ezzel kapcsolatban. Csernus Imre tanácsai azoknak szólnak, akik belevágnak abba, hogy spontán módon megismerjenek lányokat. Ha te ezt nem akarod, akkor neked ott az internet, és társkeresőzz, vagy tégy, amit akarsz.

Másrészt a kérdés nőknek szólt.

2022. júl. 9. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:
91%

"Én szólítottam már meg nőket az utcán, és több 𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁𝗶́𝘃 élményem is van ezzel kapcsolatban"

Elég furcsa, hogy mégis gyakorikerdesek.hu-n vársz megerősítést, ha egyszer szerinted ez 𝗺𝘂̋𝗸𝗼̈𝗱𝗶𝗸. Vajh miért lehet ez :D.

2022. júl. 9. 20:56
 9/9 anonim ***** válasza:
94%
Csak ha fizetnek akkor nézek végig Csernus videót csajozásról. Fél füllel.
2022. júl. 9. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!