Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ér meg egy párkapcsolat sok fölösleges családi
és barátikör kötelező kört? Ti hogy kezelték?
Figyelt kérdés
Több párkapcsolatomban is problémákat eredményezett, hogy az aktuális barátnőm szülei/barátai stb egész egyszerűen jobbat akartak a lány mellé mint én.
Félreértés ne essék, rendezett egzisztenciával rendelkező átlag körüli kinézettel rendelkező férfinek tartom magam.
De egyszerűen eljutottam oda hogy inkább nem is vágok bele komoly kapcsolatba, mert nem akarok újra ilyen csatározásokba beleesni ahol nekem kell eltűrni a támadást és/vagy rávilágítani arra hogy a családod/ közeli barátod energiavámpír vagy csak simán toxikus.
Bocsi, hogy hosszú lett - köszi a válaszokat!
2022. júl. 9. 17:19
1/7 anonim válasza:
Ez a nagyon fiatal felnőtteknél lehet így. Idősebb nővérem férjével esküvő után beszéltek először a szüleim hisz nincs alá fölé rendeltség
2022. júl. 9. 17:22
2/7 anonim válasza:
Olyan emberrel kell összejönni, aki érzelmileg sikeresen levált a szüleiről és a saját elvárásai mentén keres párt, nem pedig másoknak akar megfelelni. Ettől függetlenül viszont benne van a pakliban, hogy anyóspajtiék nem olyan párt álmodtak a lányuk mellé, mint te - az a fő, hogy ti hogy álltok hozzá és kezelitek a dolgot.
2022. júl. 9. 17:25
3/7 anonim válasza:
"Ez a nagyon fiatal felnőtteknél lehet így."
Nem annyira ritka sajnos, és nem csak nagyon fiatal korban. Elég sokan élik úgy az életüket, hogy a szülőknek, családnak való megfelelés meghatározó tényező.
2022. júl. 9. 17:26
4/7 anonim válasza:
Ez hogyan nem derul ki az ismerkedes elejen? Nem tunt fel, hogy allandoan a csaladjanal lebzselt, es az osszes sztoriban anyuci van? Alap, hogy olyannal jovok csak ossze, aki a maga ura.
2022. júl. 9. 17:33
5/7 anonim válasza:
Résztvettem a családjaik életében, mert nem volt más választásom illetve így éreztem illendőnek, de ma már nagyon bánom, rengeteg szorongással járt és persze soha semmi nem volt elég.
2022. júl. 9. 17:42
6/7 anonim válasza:
Az első kapcsolatomat a barátnőm szülei tették tönkre - osztálytársak voltunk, érettségi után rögtön bebeszélték a lányuknak, hogy én egy lúzer vagyok (holott szülei postás meg óvónő volt), és jobbat válasszon! Majd össze is boronálták egy ismerősük gyerekével, egy életképtelen unalmas informatikussal, így 12 év távlatából látszólag rosszul döntött, mert még együtt vannak, és a szüleinél laknak...
2022. júl. 9. 18:04
7/7 anonim válasza:
Ha 10-ből 10 lány szülei nem szeretnék a gyereküket veled látni, lehet nem mindenki mással van a gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!