Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem tűnik évről évre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem tűnik évről évre nehezebbnek a társkeresés/találás?

Figyelt kérdés

Miért van ez vajon?

F35

2022. júl. 9. 12:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem csak neked. Nekem konkrétan 2020 -ban végetért a párkeresés, kiestem a piacról.
2022. júl. 9. 14:40
 12/16 A kérdező kommentje:
11 hogy kell érteni a kiesést a piacról? És miért...?
2022. júl. 9. 15:38
 13/16 A kérdező kommentje:
2022. júl. 9. 15:39
 14/16 anonim ***** válasza:
38%
Mert vannak akik egyre többet keresnek, és ha megragad a fizetési szinted nettó 300-nál, na akkor jó ha tudod, hogy már nem 2018 van :)
2022. júl. 9. 18:56
 15/16 anonim ***** válasza:
73%
14: Megnyugtatlak, ha lenne 1 millió forint fizetésed, a nők kitalálnának valamilyen egyéb bs kifogást, hogy lekoptassanak.
2022. júl. 9. 19:06
 16/16 A kérdező kommentje:

Tuti h nem a penzen múlik.

Ismetek fullos lányt aki lehetetlen és csóró félnarkós nem "fullos srácot" szeret és kitart mellette.

Mert ő tudja mit jelent hűségesnek lenni és szeretni feltétel nélkül..

Szerelmet és szetetet pénzen nem lehet venni...

Aki ebben van nagyon el van tájolva.

Valami tök más dolgon múlnak ezek a dolgok.

Olyan spirituális lélek dolgok ezek amikhez a mai kiüresedett megkeseredett emberek már nem férnek hozzá.

Ilyen amikor mindent feláldoznál valakiért még akkor is ha mást szeret és hagyod elmenni vagy jó barátja maradsz.

Szeretni nem pénz kérdés, soha nem pénzből és számításból szerettem egy lányt sem.

Se nem ezzel a mai jampe hozzáállással hogy "leszopatom" ezt a csajt" ahogy ma mondani szokták..

Nem vagyok sem drogos sem alkoholista.

Az a bajom sok mai nővel de ez a férfiakra is vonatkozik hogy feltételesen szeretnek érdekből vagy még úgy sem ..

2022. júl. 10. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!