Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer majd ez az extrém diplomamánia alábbhagy és a nők végre majd rájönnek, hogy egy egyszerűbb melós mellett sokkal kiegyensúlyozottabb életet élhetnek?
Egyszerű meló mellett nagyon könnyen elmehetnél estire érettségizni,addig se pusztítanál itt. És ne! Ne gyere nekem azzal, hogy fáradt vagy meló után! Meg se próbálj kiröhögtetni egy 8 órás műszakkal(gondolom az egyszerű melót se viszed túlzásba ha ennyi kérdést van időd kiírni.)
Én sose ítélkezek ezalapján senki felett, vannak hülye sorsok meg családok, saját példámból kiindulva,de a végtelenségig nem lehet arra fogni! Az én továbbtanulásom se érdekelt túlzottan senkit, kollégiumba 14 évesen nem voltam hajlandó menni, más lehetőség nem nagyon volt tanyáról ahol busz se nagyon járt. Úgyhogy igen, általános iskola után takarodtam is dolgozni fater mellé, de már akkor sejtettem,hogy ez így nem lesz jó, úgyhogy el is kezdtem esti gimire járni. Faterról annyit kell tudni,hogy ő az a tipikus munkamániás volt akkoriban,nála 1 nap se kallódhatott el pihenésre vagy ilyen baromságokra, sőt még fél se nagyon. Hétvégék se.
Úgyhogy ja,nekem se sok kedvem volt este 8kor hulla fáradtan ülni matek órán, de végig lett csinálva. Igaz nem volt semmi életem de meg lett.
Sőt, még tavaly is visszaültem a padba, utolsó okjs év, szakmát szerezni ezentúl nehezebb lesz felnőttképzésen.
Félre ne érts,nem mártírkodni jöttem ide csak azt mondom, hogy mindig lehet pótolni a hiányosságokat, csupán hozzáállás kérdése! Én is mélyen a bányász🐸 segge alól indultam, és 25 évesen már vállalkozásom van, és tervben van még1 Sose késő! Rengeteg 30-40 körüli osztálytársam volt esti gimin és okjn is!
#21:
Jó, de Te a ritka kivétel vagy.🥰
Én még nem találkoztam ezzel az állítólagos diplomamániával (kivéve anyámat, akire ez igaz, csak nála ez másfajta értelmet nyer, mégpedig, hogy ő maga megszámlálhatatlan felsőoktatási képzést végzett el, mivel folyamatosan fejlődni szeretett volna a szakterületén, és aki - kapaszkodj meg: egy "egyszerű melóssal" él együtt - szerencsére nem abban a mélymagyar értelemben - aki történetesen az apám és amúgy egy abszolút kompakt ember, egész életét a családjának szánta és én még sohasem láttam tervek nélkül punnyadni a fotelben.), hadd engedjem meg magamnak azt a luxust, hogy ne értsem a problémát.
Engem sohasem érdekelt, kinek milyen végzettsége van abból az aspektusból, hogy én emiatt "válogassam meg" az embereket, nézzek le vagy magasztaljak fel valakit az egekig. Akármennyire elcsépelt, az ember végső soron magának tanul, önmaga sorsának jobbításáért és azért, hogy egy kicsivel nagyobb szeletét lássa a világnak, ne egy szellemi "sarki boltban" élje le a komplett életét. Az, hogy ehhez magasabb életszínvonal, komplexebb gondolkodás- és látásmód társul, már csak következmény, de ez sem magától értetődő. Az emberi minőségről meg már ne is beszéljünk. Az, hogy valaki képes kiegyensúlyozott emberi kapcsolatokra vagy sem, végleg nem azon múlik, milyen végzettséggel rendelkezik.
Nyugodtan várják el a diplomát, a világon semmit nem jelent a diploma. Maximum azt, hogy egy adott területhez értesz. Ami műveltség és párkapcsolat szempontjából sem releváns. Erősen kétlem, hogy bármelyik nőt érdekelné a makroökonomia azokon kívül akik szintén tanultak ilyesmit.
Van egy kvízcsapatunk. Hat éve járunk heti rendszerességgel kvízekre. Idén az országos bajnokságon 6. helyezést értünk el 200 csapatból. Egyikünknek sincs diplomája szóval erről ennyit.
Apám diplomás :agressziv, mindenkit leüvölt, az érzéseit sose mutatta ki, vert minket
Ex (gyerekeim apja) diplomás, bár két labon járó lexikon volt de zéró empátia, a gyerekeit sose szerette, mindig csak ő volt fontos es ő alantas munkat nem végez jelszóval 20 éve nem dolgozikcsak eltartatja magát a nőkkel
Bnőm férje diplomas, zéró empátia, a bnőmtől elkoltozott de aztan vissza mert a nőjével se birt együttelni de a bnőm fogadja el hogy ő eljár nőzni mert csak. A gyerekei utálják.
A párom szakmunkás, most eppen könnyű fizikai munkat vegez, nincs érettségije, de nincs az a diplomas akiert lecserelnem! Mindig odafigyel rám, segit, a tenyeren hordoz, a kedvemet keresi.
1: "amikor te egy érettségit nem tudsz felmutatni, de a nővel azért szeretnél menőzni a nyomorult haverjaidnak és neki azért legyen."
És neked van nőd? :DDDD Egyébként rengeteg "munkást" ismerek akiknek van jó nője, persze ők jobb családból származnak, nem ilyen idénymunkás csórócsávók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!