Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetünk biztosak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetünk biztosak a másikban?

Figyelt kérdés
Abban hogy az adott illető tényleg jó ember (számunkra is) és nem fognak egy nap kipotyogni a csontvázak a szekrényből. Nekem mindig ettől vannak félelmeim mikor új embert ismerek meg aki tetszik is.
2022. júl. 7. 00:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%

Odafigyelsz rá, nem csak ragyog a szemed a rózsaszín ködtől. A kérdéseidre kapott válaszokat megjegyzed és összeveted a további válaszaival, odafigyelsz az ellentmondásokra.

Nem ítélsz elhamarkodottan és reagálsz érzelemből, hanem kiugrasztod a nyulat a bokorból.

Könnyű az emberekbe belelátni. Hamar elárulják magukat.

2022. júl. 7. 01:05
 2/14 anonim ***** válasza:
15%
Sehogyan sem.
2022. júl. 7. 01:06
 3/14 A kérdező kommentje:
Általában kritikus vagyok, de hamar el tudnak vinni az érzelmek és ezt szeretném a jövőben tudatosabban csinálni, hogy ne én járjak pórul. Csak ismerkedésnél nem játszhatok hazugságvizsgálósat..
2022. júl. 7. 01:14
 4/14 anonim ***** válasza:
78%
1 Incelpince mai liturgiáját hallottátok.
2022. júl. 7. 02:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen biztos sose lehetsz. Ugyanakkor segít, hogyan viszonyul a szüleihez, hogyan beszél a pincérrel, alkalmazottaival és olyan személyekkel, akikkel nincs tétje a kapcsolatnak. Ha valaki mindenkivel tisztelettudó és becsületes, szerintem kisebb eséllyel tárol otthon csontvázakat.
2022. júl. 7. 06:43
 6/14 A kérdező kommentje:
Szerintem ez ennél összetettebb, a mai világban az nem sok mindent határoz meg hogy beszél mondjuk a környezetével. Bőven lehet attól még rossz ember, ha kifelé idegenekkel szemben jó..
2022. júl. 7. 08:38
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Figyeld azt, hogyan beszél az anyjáról, exeiről. Kérdezd milyen számára a tökéletes párkapcsolat, a férfi női viszony. Ha csak szidni tudja a volt nőket az életében, ott valami gond biztos van. Olyan sosincs, hogy ő mindig csak az áldozat.
2022. júl. 7. 08:42
 8/14 A kérdező kommentje:
Voltam már együtt a világ legudvariasabb fiújával is soha nem mondott rosszat senkiről, mégis át tudott menni pszichopatába mikor kettesben voltunk. Amikor az emberek többségének meg kell játszania magát hogy élete legyen, szerinted mennyi pszicho szaladgál?
2022. júl. 7. 08:50
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"át tudott menni pszichopatába mikor kettesben voltunk"

Ilyenkor meg kell köszönni az eltöltött időt és szakítani.

Hogy ki pszicho, megint egy érdekes téma, mert szerintem azt teheted meg a másikkal, amit a másik fél hagy. Hogyha már a kapcsolat elején tisztázod a határokat, ennek ellenére mégis megsérti, akkor állj ki magadért! Legtöbb kapcsolat ott megy félre, hogy valaki évekig, évtizedekig tűr, majd egyszercsak elege lesz és azonnal változást akar. Nem lesz változás, mert akkor már a párod megszokta a helyzetet és nem fogja megérteni, hogy ami elmúlt 10 évben neked jó volt, hirtelen miért lett rossz.

Azért légy együtt valakivel amilyen, nem azért, hogy milyen lehetne. Ne megváltoztatni akard, hanem személyiségétől függően dönts, hogy kell neked avagy sem. Annyit alkalmazkodj, amennyi neked még belefér és egyáltalán nincs rossz szájízed tőle, és ugyanezt várd el a párodtól. Hogyha ez az alkalmazkodás kevés, akkor nem passzoltok és ne eröltessétek.

2022. júl. 7. 09:35
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne azt figyeld kivel hogyan beszél. Azt figyeld kiről hogy beszél a háta mögött. Rólad is így fog.
2022. júl. 7. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!