Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 46 éves szűz férfi hol próbálk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

46 éves szűz férfi hol próbálkozzon 20-25 közötti vékony, csinos lányt szerezni?

Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 18:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem már ne legyenek elvárásaid ( vékony, csinos). Ha 46 évig semmi nem volt, akkor komoly gondok vannak fejben is. Örülhetnél, ha a takarítónő lefekszik veled. El kéne engedni ezt a milyen legyen a lány dolgot.
2022. júl. 6. 23:25
 12/23 anonim ***** válasza:
89%
És mit akarsz csinálni azzal a csinos húszéves csajjal? Azt sem tudod hogyan kell egy nőhöz hozzáérni, nem hogy kielégíteni. Egy 50 éves, vécésnéni kaliberű nő is kiröhögne nem hogy egy húszéves csaj aki bika huszonéves kanokból válogathat.
2022. júl. 7. 04:25
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
Álmaiban.Ha ennyi idősen is szűz az már gáz,ott szerintem van valami probléma is és szerintem ne legyen már az a kivansag hogy vékony csinos fiatal lány legyen.Inkább a sajat korosztályábol probáljon keresni lányt.
2022. júl. 7. 07:43
 14/23 anonim ***** válasza:
33%
12. azért túlzásokba esnek itt sokan. a szűz nem azt jelenti, hogy teljesen tapasztalatlan. én nem feküdtem le senkivel még, de voltak kapcsolataim és tudom, hogyan kell nőhöz hozzáérni, és kielégíteni is.
2022. júl. 7. 18:09
 15/23 A kérdező kommentje:

12-es válaszolónak:

Picit sem érdekel, hogy a lány kielégül-e. A szüzességem elvesztése lenne már időszerű. 47 leszek 2 hónap múlva, az egész életem ráment a karrierépítésre, mégsem állok egzisztenciálisan azon a szinten, ahol 25 év tanulás után kellene. Nem nagyon foglalkoztam nőkkel, ha udvaroltam is, mindig le lettem koptatva.

2022. júl. 8. 11:07
 16/23 anonim ***** válasza:
86%
Csodálkozol? Mi az, hogy a no ne legyen kielégülve? Egy önző barom vagy, nem csoda, hogy eddig semmi nem jött össze a két kezeden kívül. Remelem, ez ezután is így marad.
2022. júl. 8. 12:00
 17/23 A kérdező kommentje:

17

Meg a k anyádat :)

2022. júl. 8. 14:14
 18/23 anonim ***** válasza:
87%

🤣🤣🤣

Csodálkozol, hogy senki nem fekszik alád, miközben csak saját magad érdekel? Ilyen ez 🤷🏼‍♀️

2022. júl. 8. 14:21
 19/23 anonim ***** válasza:
96%
A kedves kérdező szexuális kultúrát nyomokban sem tartalmaz. 😁 Így ha véletlenül sikerülne is elveszteni a szűzességed(amit kétlek) akkor sem fog megmaradni melletted egy nő sem. Azzal az egy alkalommal pedig ami kb. egy fél perces bénázás, maszatolás lenne kitörölheted a segged, attól nem változna meg semmi, nem éreznéd egy kicsivel sem jobban magad.
2022. júl. 8. 17:22
 20/23 anonim ***** válasza:
96%
Sehol... Ha lett volna rá esélyed, már meglett volna. Szerezz sok pénzt, és vegyél egyet. Máshogy nem fog neked menni.
2022. júl. 10. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!