Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen esélyekkel indulok így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esélyekkel indulok így a nem elhízott átlagos nőknél?

Figyelt kérdés

37 éves vagyok és....

rossz tulajdonságaim:

- pici pocak, de nem vagyok elhízva

- félénk vagyok.

- otthon ülős

- 260 ezer nettó jövedelem

- rendetlen vagyok (ez javítható, tudok alkalmazkodni)

- kis méret (13 cm) és gyorsan sülök)

jó tulajdonságaim

- 2 diploma

- átlagos szemüveges fej

- empatikus figyelmes vagyok

- jól lehet velem beszélgetni

- nem szüleimmel élek

- nem vagyok elhízva (174 cm 72 kg)

2022. júl. 6. 16:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%

Egyetlen pozitív a felsoroltakból a 2 diploma. Már ha igaz? Mert a fogalmazásod nem arra utal.

Akkor nézzük; nem vagy már fiatal, nem lehetne veled sehova eljárni mert otthon akarnàl lenni. Átlag alatti a méreted, vagyis a szexel se lehetne elütni az időt. Alacsony vagy! Ahozz mérten sztem nem kevés a súlyod, nem is kicsi a pocakod. Rendetlen vagy ezért cseléd kellene neked a szex mellé. Aki takarít , főz rád. És minimálbért keresel ennek fejébe.

Szerinted így bárkinél van esélyed?

2022. júl. 6. 17:01
 12/15 A kérdező kommentje:

11.

1. Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni úgy tudom.

2. Átlag magasság 176 úgy tudom, ez 2 cm mínusz csak

3. Legyek gebe..50 kgval az jobb?

4. Cselédről szó sem volt...

5. Minimálbér 133 ezer nettó szerintem ennél azért jóval több a 260..

2022. júl. 6. 17:10
 13/15 anonim ***** válasza:
#11 A minimálbéres résszel elég egyértelművé tette, hogy ez megint csak egy na akkor most én is belerúgok komment volt.
2022. júl. 6. 17:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni csak nem két perc alatt. Te írtad hogy hamar elsülsz.
2022. júl. 6. 17:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Akinek a gyikon kell megkerdeznie, felnott letere, hogy mennyi eselye van a noknel, azoknak mind nulla. Kivetel nelkul.
2022. júl. 6. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!