Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hun' a gyászban ismerkedjek?
Nehezítő körülmények:
1.) férfi vagyok
2.) vagy valami olyasmi
3.) 30 múltam, de látszom vagy 18-nak - az első szám miatt a fiatalok lőnek ki, a második miatt az idősebbek
4.) a külsőm miatt meg nagyjából mindenki
5.) magasra sem nőttem (<175)
6.) de legalább vékony is vagyok, akármennyit zabálok, vagy edzem
7.) ha eddig nem raktál volna blacklistre, mint nő, a fentiek az önbecsülésemre is rendesen rányomták a bélyeget (mily meglepő fordulat, nem?!)
Kozmetikázós rész:
1.) őszinteségért nem kell a szomszédba mennem
2.) hűségem, mint egy labradornak
3.) nagyjából bárkivel, bármilyen stílusban tudok/tudnék kommunikálni
4.) tenyeremen hordozom, aki véletlenül leáll velem szökőévente két szóra
5.) ez a szexben is van pozitív vonzata, ha eljutok odáig még ebben az életben újra
6.) valami humorérzék-félét is ki tudok olykor préselni magamból
7.) aktív életmódot élek (edzések, teljesítménytúrák)
Ismerkedtem itt, kudarc. Badoo-n, kudarc. Tinderen... kitaláljátok?! Persze, kudarc. Élőben odáig sem jutok, hogy megszólítsam a nőt, mert azt hiszi, el akarok adni/kérni tőle valamit, néha vérig sértődnek a közeledésemtől is. Van így értelme egyáltalán?
14.) Mint a mellékelt ábra mutatja, mindenki.
15.) Nem lep meg. De emberileg nem gondolnám magam annyira szarnak, mégis ezt kapom vissza (ha erre gondoltál te is).
17.) Egész Magyarország erről szól...
18.) Pedig ez vagyok én, akár hihető, akár nem. Most ássam el magam?
Nekem a stílusod és a leírt tulajdonságaid is bejönnek, kivéve az egyes számút, ami kizáró ok - ebben sajna nem ismerek kompromisszumot.
Ha nő leszel (nem transznemű) akkor szólj!
Fel a tejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!