Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha volna államilag támogatott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha volna államilag támogatott OKJ-s pua-képzés, részt vennétek rajta, incelek?

Figyelt kérdés
Hogy ezzel is javítsatok az esélyeiteken a becsajozásra? Vagy inkább maradtok az önsajnálat habos-babos rózsaszín felhőin fetrengve és siránkozva ahelyett, hogy az instant pullolást és a verbal game-et tanulnátok?

2022. júl. 5. 13:51
1 2
 11/15 FoxtrotLidérc ***** válasza:
91%
Én nem incelként kajak elmennék, és végigröhögném az egészet. Ahogy van. :D
2022. júl. 7. 00:42
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
Az én gondomat kötve hiszem hogy megoldaná! Nekem plusz három centi kéne odalent (minimum). És ne jöjjön senki azzal, hogy az én gondom fejben van mert nem, nem is egy nö lett volna már, akivel együtt lehettem volna, volt is barátnöm több is. Szóval nekem a PUA rész megy a szex ami nem.
2022. júl. 7. 08:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
1! Ez amúgy tök érdekes másutt folyton arról írtok, hogy alig vannak férfiak, akik nem párkapcsolat ban élnek és minden ronda pasi találhat barátnöt...
2022. júl. 7. 08:02
 14/15 anonim ***** válasza:
94%

És elmehetne egy mérnök képzésre is pl.de nem teszik!

A legtöbb embernek nem megy a matek, már a középiskolában sem. Mielőtt azzal jönnél, nem amiatt, mert nem gyakorol, nem jár magántanárhoz. A többség ha akarná se tudja megtanulni.

A másik, hogy hiába végzed el a mérnökit, attól még nem lesz nőd. Biztos vannak mérnök incelek is.

2022. júl. 10. 12:20
 15/15 anonim ***** válasza:
14: Pont ezt akartam írni, hogy ezek semmit sem számítanak. Én pl. mérnök informatikus vagyok.
2022. júl. 10. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!