Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a célja a beszélgetéssel?
Figyelt kérdés
Két hónapja tárkeresőn megismertem egy férfit (ő 30, én 23 éves nő vagyok). Eleinte napi szinten beszélgettünk, mostanában viszont van, hogy egy egész hétig nem beszélgetünk. Időnként mégis rámír, csak azt nem értem, miért? Miért nem hívott el eddig randizni? Tény, hogy messze lakik tőlem, de megoldható lenne. A beszélgetélseink egyébként hétköznapi dolgokról szólnak, és valamiért nem léptónk túl a felszínen, úgy érzem. Én nyitott lennék mélyebb témákról is beszélgetni, az ő részéről viszont nem érzem ezt az igényt. Mi lehet szerintetek az értelme egy ilyen beszélgetésnek?2022. júl. 4. 20:43
1/3 anonim 

válasza:

Magányos,egonövelesnek jó neki ,hogy egy fiatal lány ír neki ,ilyesmi.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát lehet, hogy valóban ennyi. Csak kár, mert közben meg nagyon tetszik, és szeretném jobban megismerni.
2022. júl. 4. 20:53
3/3 anonim 

válasza:

Ha akarna valamit,nyilván lépett volna...ez van(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!