Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék elkezdeni ismerkedeni emberekkel?
Nagyon nehéz számomra a társkeresés. Elég introveltált vagyok, ezért nem járok bulikba vagy ilyen helyekre. Sokszor inkább otthon vagyok, imádok tanulni/olvasni, vagy néha könyvtárba megyek. A nagyobb kimozdulásaim a természetbe vezetnek.
Viszont szeretnék végre kapcsolatba is lépni, habár régebben volt (baráti körből). Hogyan kezdtetek el nyitni a világ felé, ha nagyon izgultok minden miatt is? Hol tudtatok elkezdeni ismerkedni így emberekkel?
(És azért, mert nem igazán voltam soha úgy emberek között, nehéz számomra a beszélgetés elkezdése és fenntartás vagy egyáltalán a felismerése annak, hogy flörtölnek velem)
20/L

Köszönöm a segítségeteket!
Huhh, most itt vagy két percig gondolkodtam, hogy hogyan valosíthatnám meg, csak lehet, hogy túl gondolom ezt a beszélgetés dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!