Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék elkezdeni ismerkedeni emberekkel?

Figyelt kérdés

Nagyon nehéz számomra a társkeresés. Elég introveltált vagyok, ezért nem járok bulikba vagy ilyen helyekre. Sokszor inkább otthon vagyok, imádok tanulni/olvasni, vagy néha könyvtárba megyek. A nagyobb kimozdulásaim a természetbe vezetnek.

Viszont szeretnék végre kapcsolatba is lépni, habár régebben volt (baráti körből). Hogyan kezdtetek el nyitni a világ felé, ha nagyon izgultok minden miatt is? Hol tudtatok elkezdeni ismerkedni így emberekkel?

(És azért, mert nem igazán voltam soha úgy emberek között, nehéz számomra a beszélgetés elkezdése és fenntartás vagy egyáltalán a felismerése annak, hogy flörtölnek velem)

20/L

2022. júl. 4. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én az első páromat Badoon ismertem meg, 2,5 évig voltunk együtt, a másodikat gyakorin. A valóságban sosem sikerült ismerkednem, még barátkoznom sem. 22L
2022. júl. 4. 15:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Különféle netes felületeken, akár itt is. Szívesen beszélgetek is veled ha van kedved. 25f
2022. júl. 4. 15:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős a helyzet, de ugye mivel én pasi vagyok, nekem neten sem megy. Mivel ha valaki észreveszi, hogy döcög a beszélgetés, egyből faképnél hagy. :D
2022. júl. 4. 15:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szivesen gyakorolnam veled a beszelgetest online, az elmult evekben nekem is nehezemre esett valahogy beszelgetes random emberekkel. Eleg gaz, de am ahogy feljebb irtak tarskereso app es nem a leg intro kinezetubb embereket behuzva sman talalhatsz hasonló embert mint te. Annyi h azert ne eld bele egybol mindenbe magad es ne mej bele olya dolgokba amik kellemetlenek szamodra.
2022. júl. 4. 16:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg itt a kérdés alatt beszélgess velünk, kérdező. Gyakorold az oda-vissza, kétoldalú információcserét.
2022. júl. 4. 18:05
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségeteket!

Huhh, most itt vagy két percig gondolkodtam, hogy hogyan valosíthatnám meg, csak lehet, hogy túl gondolom ezt a beszélgetés dolgot

2022. júl. 4. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindjárt írok privit.
2022. júl. 4. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!