Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Ismerkedni kezdtem egy fiúval,nagyon jól elbeszélgettünk írasban és telefonon is.Viszont múlthét hetfőn kezdődött a probléma hogy irtam neki nem válaszolt.Kedden visszaírt hogy feltörték a facebook profilját,írtam neki instán nem nézte meg az üzit,csütörtökön írt instán hogy jelöljem be vissza facebookon.Bejelöltem azóta írtam neki 9 üzenetet messengeren de még csak meg sem nézte,a chetet is kikapcsolta vagyis nem látom hogy mikor van fent,sőt írtam neki instán és simán üzenetet is,az üzenetet elolvasta de nem ír vissza.Múlthéten még azt is mondta hogy mit érez irántam meg hogy belém szeretett.Mégis mit csináljak?Írtam neki ha nem akarja folytatni az ismerkedest akkor miert nem írja meg.Ezt nem feltételeztem volna róla.2022. júl. 4. 13:12
2/12 anonim 

válasza:

Nem akar megbàntani, és elkezdett hazudozni
3/12 anonim 

válasza:

Rúgd ki! Mi a fenének írogatsz rá, amikor rád sem bagózik?! Én megírnám, hogy vége, majd tiltanám mindenhonnan.
4/12 A kérdező kommentje:
Tisztelt moderatorok kerem tölöljék a kérdésemet.Köszönöm.
2022. júl. 4. 13:33
5/12 anonim 

válasza:

úgy tűnik a csaja kiszimatolta, hogy második csaja lett és gyorsan letiltott téged, hogy tudjon falazni
6/12 A kérdező kommentje:
Töróltetni szeretném a kérdest!
2022. júl. 4. 13:42
7/12 anonim 

válasza:

Miért szeretnéd töröltetni a kérdést? Mást is érinthet, más is okulhat belőle!
8/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem irni hogy 18 evesek vagyunk.
2022. júl. 4. 13:53
9/12 A kérdező kommentje:
Megneztem a huga fb profilját es Görögországban nyaralnak.
2022. júl. 4. 14:25
10/12 A kérdező kommentje:
Mármint a csaladjával.
2022. júl. 4. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!