Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő lehet lusta magára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő lehet lusta magára akkor is jobban el lesz fogadva és így is lesz pasija?

Figyelt kérdés

Ha férfi nincs elhízva csak nincs kisportolva csak van rajta mondjuk 5 kg felesleg és ezért aputeste van, máris jön hogy igénytelen, sportolja ki magát, lusta stb.

Nőknél meg a plusz 50 kg felesleggel is milyen szexi, jól nézel ki, modell is lehetsz stb...egyszerűen ők nem listák emiatt...pl. Sirokai Diána..

[link]

2022. júl. 4. 09:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

5kg plusz senkit nem érdekel egy férfin!

Akik ezen sírnak mint a 170/103 as pocakos , azon 35 kg ! Sulyfelesleg van! Nem 5kg!

2022. júl. 4. 09:48
 2/11 anonim ***** válasza:
94%

Megint modellekből indulsz ki. Diána kövér ugyan, de szép arca van, stílusosak, jó minőségűek a képei. Ráadásul brandet épít az önelfogadásra, tehát jól játssza ki a kártyáit.

Valószínűleg ugyanezt a környezetedben élő, 50 kg fölösleggel rendelkező boltos Mari néniről nem tudod elmondani.

Egyébként vannak kövér férfi színészek is, pl. Jack Black. Ő ráadásul még alacsony is a maga 168 centijével, mégis népszerű, valamint felesége is van.

2022. júl. 4. 09:52
 3/11 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező! Te nagyon vicces fazon vagy :)

Most inkább kerestél dagi csajokat, hogy ismét kifogásokat keress.

Nem semmi fazon vagy.

Ha így folytatod, örökké egyedül maradsz. hiába a sírás, a kifogások, a győzködések, a megmagyarázás, ettől még nem változik meg a világ.

2022. júl. 4. 09:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy azt hidd, hogy őt meg nincs az a réteg, aki le dagadt tehenezi. Ez attól függ milyen emberekkel vagy kapcsolatban.

Rengeteg nő szenved a túl súly miatti önbizalom hiányban és éri őket atrocitás bőven a túlsúly miatt, ártatlan viccek, amik kés a hátba stb. Nem kis önbizalom neki így kiállni szerintem. Mellesleg szép az arca szerintem.

2022. júl. 4. 09:54
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Az én párom 183 cm és 100 kg. Van pocak is, de így szeretem ahogyan van.
2022. júl. 4. 10:00
 6/11 anonim ***** válasza:
92%

“Ha férfi nincs elhízva csak nincs kisportolva csak van rajta mondjuk 5 kg felesleg és ezért aputeste van, máris jön hogy igénytelen, sportolja ki magát, lusta stb.

Nőknél meg a plusz 50 kg felesleggel is milyen szexi, jól nézel ki, modell is lehetsz stb“

Ennek pont az ellenkezőjét látom. A lerobbant, 15 évvel idősebbnek kinéző, 130 kilós “apukák” kergetik a lányuk korú tv bemondónőket, míg a feleségüket 5+ kilóért is a vágóhídra akarják küldeni.

/ Sirokai Diánát fétises férfiak emelik fel és elkeseredett, depressziós, önigazoló nők.

2022. júl. 4. 10:07
 7/11 anonim ***** válasza:
23%
Ezeket a guruldákat fura hogy még valaki kezelgeti is.
2022. júl. 4. 10:13
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
Csak ma 2 két kérdést szólt arról, hogy ronda, kövér pasiként lehet-e csinos, szép nőm.
2022. júl. 4. 10:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"Egy nő lehet lusta magára akkor is jobban el lesz fogadva és így is lesz pasija?"

Ezt a saját példámmal cáfolnám.

Én "lusta" vagyok, nem vagyok képes belerakni a szükséges embertelen mennyiségű energiát abba, hogy hízzak, formásodjak (ugyanis esetemben a soványság, alaktalanság a probléma). Így 170 centisen, 48 kilósan, lapos mellkassal és fenékkel, szívószálszerű végtagokkal sem elfogadva nem vagyok, sem pasim nincs, nem is lesz már (31 éves vagyok, ha eddig sem, ezek után sem...).

Férfiaknál és nőknél egyaránt a külső az első szűrő. Aki azon nem megy át, baszhatja, nincs miről beszélni egyszerűen...

2022. júl. 4. 11:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
De nem 5 kg felesleg van a kérdezőn hanem úgy 25-30... szokásos sörös csávó kérdése már megint.
2022. júl. 4. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!