Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen kritériumoknak kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kritériumoknak kell megfelelnem ahhoz, hogy egy áltag nő összejöjjön velem?

Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 23:33
 1/10 anonim ***** válasza:
56%

Havi nettó 700 ezer.

Minimum 2 autó, az egyik BMW.

Minimum 2 fürdőszobás ház és egy nyaraló.

Évente 2 külföldi nyaralás.

Mindenki tudja, hogy ezek teljesen alap és elvárt dolgok a nőknél ezen oldal felhasználói szerint..

2022. júl. 3. 23:40
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Szemely szerint nekem az h jol kommunikaljon es akarjon is.

Legyen ezermester es emelett intelligens is.

Pont nem erdekel sem a kocsija sem a penztalcaja.

2022. júl. 4. 00:11
 3/10 Luna.F. ***** válasza:
86%
Hát, hazudnék, ha azt mondanám, a külső nem számít. Dehogynem, hiszen az első benyomás nagyon fontos. Kell, hogy egyáltalán szóba álljon veled a nő. És itt elsődlegesen arra gondolok, hogy legyél ápolt, magadra, a ruházatodra igényes (nem a márka számít). Ezen kívül baromi fontos, hogy a randik legyenek ötletesek, romantikusan, alattuk ne unatkozzon a csaj. Nevettesd meg sokszor. Tudd meg, hogy miket szeret csinálni és olyan helyekre szervezd a randikat. Ez be fog jönni
2022. júl. 4. 00:14
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Ismerkedésnél két dolog számít igazán: a külső és a szöveg.

Magyarán nézzél ki minél jobban és legyen lehetőleg jó szöveged, legyél "barátkozós", a tipikus könnyen és jól kijön mindenkivel típusú ember.

Aztán ha már tovább jutsz, akkor egyre fontosabb lesz a pénz, vagyon, státusz.

Szóval valahogy így van a sorrend:

1. külső

2. szociális szkillek

3. vagyon, státusz

Nagyon jó külsővel lehet kompenzálni a másik kettő akár teljes hiányát is, míg vagyonnak és szöveggel lehet valamennyire kompenzálni a rosszabb külsőt, de sajnos egy bizonyos szintet mindenképpen meg kell ütni e téren.

Csak szöveg vagy csak péz nem elég. Utóbbi talán csak akkor ha tényleg extrém gazdag vagy, de az inkább "sugardaddy" kapcsolat lesz csak.

2022. júl. 4. 06:22
 5/10 anonim ***** válasza:
19%

Nagyon alapok amiket elvárunk.

- apoltsag

- semmi pocak túlsúly

- min 178 cm magasság

- önálló élete legyen

- humor

- saját lakás vagy ház

- állatok és gyerekek szeretete

- keressen minimum 500 ezer nettó körül

- diplomás legyen

- egy 10 évnél nem régebbi autóval rendelkezzen

2022. júl. 4. 07:13
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
Írd le helyesen azt, hogy “átlag”, ha már náluk próbálkozol.
2022. júl. 4. 07:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahány nő, annyi féle kritériuma van, tehát nem lehet szabályt felállítani, hogy mi a biztos siker és mi nem.

Az eddigi válaszolók sem egyforma kritériumokat adtak meg.

2022. júl. 4. 08:18
 8/10 Luna.F. ***** válasza:
56%
Nyilván igaza van a 7-esnek. Ahány nő, annyi féle elvárás. Ezért is írtam, hogy tudd meg, a választottadat mi érdekli, és próbálj a kedvébe járni. De vannak alap dolgok, mint az ápoltság, tiszta ruházat, finom illat, kedvesség, figyelmesség, ami minden nőnek kell.
2022. júl. 6. 02:37
 9/10 Luna.F. ***** válasza:
51%
Az 5-ösre ne hallgass…fura nézetei vannak…vagy én vagyok fura 🤷‍♀️ én 168cm, 57kg-os szőke, kékszemű csaj vagyok. Soha nem számított, hogy valakinek van pocakja, vagy nincs; sem a keresete; sem, hogy diplomás-e; sem, hogy milyen autóval jár. Nekem 2 diplomám van, jól keresek és egy 12 éves autóm van, mert imádom…. Az összkép számít
2022. júl. 6. 02:48
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem ertem honnan jott az h az osszes no penzehesluvnya...

Az lehet h van par no aki ilyen na de ennyire altalanositani???

Deeg is fordithatom a dolgot

Ha te mindenkeppen a lovettaddal akarsz not szerezni akkor pont azokat fogod bevonzani akinel csak a penz szamit.

Az atlagnot nem a penzed erdekli, 90% van munkaja keresete es megel belole.

2022. júl. 6. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!