Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek mennyi a nettó bevétel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek mennyi a nettó bevételetek havonta?

Figyelt kérdés
Kezdem én nekem olyan bruttó 320 kb ami nettó 211et jelent.
2022. júl. 3. 17:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
A bevétel és a nettó haszon nem ugyan az.
2022. júl. 3. 18:05
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Kettes vagyok, és a tizenegyes is. :D

Ha a nettó bevételt mondom, akkor az több mint 1M , a kettes válaszomban csak azt írtam meg ami a hó végén megmarad. 💁‍♂️

2022. júl. 3. 18:08
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
most majdnem válaszoltam, de rájöttem, hogy nem vagyok incel
2022. júl. 3. 18:56
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Nettó 550-600 körül. Saját hitelmentes lakásom van. Nem ezem múlik, legalábbis nem döntő jelentőségű abban hogy lesz-e valakinek barátnője. Ha valaki szociális analfabéta akkor b@szhatja így is úgy is.
2022. júl. 3. 19:12
 15/17 anonim ***** válasza:
89%
Nettó 230 körül keresek.
2022. júl. 3. 19:37
 16/17 anonim ***** válasza:
77%

Fizum nettó 230-250 között van átlagosan, szezonban ha szombatonként is be kell mennem akkor akár 400 körül is lehet (vagy több).

+ van egy lakásom amit jelenleg kiadok ez havi 70 ezret hoz

+ egyéb dolgok.

Szóval idén olyan nettó 370 körül van az átlag havi bevételem.

Amúgy a pénz/vagyon semmit nem jelent, legalábbis ismerkedésnél biztosan nem. Hacsak nem valami olyan szintű "tárgyad" van, ami figyelemfelkeltő (az aranyásóknak pl.) mint mondjuk egy menő sportkocsi, vagy drága, nagyon jó stylusos ruhák, óra stb.

Elsődlegesen a külső számít, ez az alap "szűrő", aztán jönnek a szociális készségek, mennyire jó a szöveged, mennyire vagy laza, humoros, jófej stb.

A legtöbben azért "incelek", mert szar a külsejük és sok esetben (a legtöbben) ez olyan dolgokból fakad, amiken nem vagy csak extrém körülményesen lehetne változtatni, vagy esetleg nem éri meg a befektetett pénz, időt, energiát.

2022. júl. 3. 22:08
 17/17 anonim ***** válasza:
52%

2000 ringgit.

38F incel

2022. júl. 4. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!