Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen kormányzati lépések...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kormányzati lépések segítenék az incelek helyzetét?

Figyelt kérdés
2022. júl. 2. 13:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%
#8: Milyen jó is a szex, mikor épp azon erőlködsz, hogy megkeményedjen egy kövér bajszos nőre és legalább addig ne sírjon a gyereke a szomszéd szobában, a nő pedig ugyanazt érzi veled szemben, hogy dugd már be végre, mert nem tud annyit Brad Pittre gondolni, hogy nedves maradjon.
2022. júl. 2. 13:26
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
Minden panaszkodasuk utan penzbuntetest kapnanak. Megunnak a sok rinyalast.
2022. júl. 2. 13:28
 13/17 anonim ***** válasza:
91%
Az talán segítene, ha nem másoktól várnának megoldást, hanem maguktól jönnének rá, hogy mi a gond és változtatnának rajta. Egy biztos, hogy ezektől a különféle agyatlan ötleteiktől amelyeket itt előadnak, biztos, hogy nem lesz barátnőjük.
2022. júl. 2. 13:34
 14/17 anonim ***** válasza:
8%

#13: Ezek a "nem jössz rá mi a gond" tanácsok mindig úgy végződnek, hogy idemásolsz egy litániát arról, hogy mi mindent kéne megtennünk (gyúrás, hajbeültetés, fogyás, divatos ruhák, személyiségfejlesztés, elköltözés mamahotelből stb.) és ha nem akadunk fenn azon, hogy

1. KÜLÖNBÖZŐ emberek vagyunk. Van, akinek van haja, csak éppen alacsony, 160 körüli és vékony, hízni se tud. Van, aki kövér, de 190 magas. Van, aki kigyúrt, csak a feje csúnya. Van mamahoteles, akinek van akár lakása is, csak nem akar odaköltözni, van, aki csóró, de nem mamahoteles és így tovább. Ebből is látszik, hogy annyira vagytok képesek, hogy bemásoljatok ide egy blogbejegyzést és mazsolázzon mindenki, rá mi igaz.

2. Ha nem akadunk fenn azon, hogy mennyi dolgot nehéz lenne kivitelezni, beilleszteni az életbe, anyagi vonzata is lenne, akkor is ott van, hogy sokan ezek nélkül is sikeresek a nőknél, mások meg ezekkel sem.

3. Végül abban marad, hogy mi szeretnénk egy konstruktív incel közösséget, akik fejlesztik egymást, ti pedig ilyenkor már eltűntök, mert okoskodni mindenki tud, de megfogni a gyakorlatban egy problémát és aktív erőfeszítést tenni annak kezelésére már senki.

2022. júl. 2. 13:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Van állami pszihátria, ha nem tetszik lehet magánba is menni.

Akinek erre nem futja az meg kussoljon végre. Mert az életben semmit nem értetek el. Aki semmirekellő az ne csodálkozzon, ha nem kell senkinek.

2022. júl. 2. 13:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

14

Ezek csak tanácsok, vagy megfogadod vagy nem, de kifogásokat könnyebb találni ezt én is értem.

Az “arra nem vagytok képesek” részt meg nem értem, ahelyett hogy örülnétek hogy van még aki segíteni szeretne nektek.

A 3.ik pontra meg csak annyit, hogy ha incel közösséget szeretnetek, nem értem miért gond ha eltűnik az aki nem incel.

2022. júl. 2. 13:51
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

#14: Ha fele annyit gondolkoznál, mint amennyit rinyálnál, már rég nem lennének problémáid...

"mi mindent kéne megtennünk (gyúrás, hajbeültetés, fogyás, divatos ruhák, személyiségfejlesztés, elköltözés mamahotelből stb.)"

Nem az a gáz, hogy nem csináljátok ezt mindet, hanem az, hogy ebből gyakorlatilag semmit, de elvárnátok a csodát. Mintha bemennél melózni, hátradőlnél és várnád a fizut a semmiért.

"KÜLÖNBÖZŐ emberek vagyunk. Van, akinek van haja, csak éppen alacsony, 160 körüli és vékony, hízni se tud. Van, aki kövér, de 190 magas. Van, aki kigyúrt, csak a feje csúnya. Van mamahoteles, akinek van akár lakása is, csak nem akar odaköltözni, van, aki csóró, de nem mamahoteles és így tovább. Ebből is látszik, hogy annyira vagytok képesek, hogy bemásoljatok ide egy blogbejegyzést és mazsolázzon mindenki, rá mi igaz."

Erre megszoktátok ám kapni, hogyha feltudtok valamit mutatni, akkor fejben nincs rendben nálatok valami. Tökéletes példa vagy erre.

"2. Ha nem akadunk fenn azon, hogy mennyi dolgot nehéz lenne kivitelezni, beilleszteni az életbe, anyagi vonzata is lenne, akkor is ott van, hogy sokan ezek nélkül is sikeresek a nőknél, mások meg ezekkel sem."

Hogymi? Ha nehéz, akkor ne csináld, de utána ide se gyere rinyálni. Ha én képes vagyok a seggem felemelni meló után és elmenni gyúrni, akkor te is képes vagy. Maximum nem akarsz, de akkor ne is rinyálj.

Ha ezek nélkül is sikeresek sokan, hát akkor vegyél róluk példát. Ha ezekkel nem sikeres valaki... Akkor ne vegyél róla példát. (Mondjuk, én még nem láttam lakással rendelkező, kigyúrt srácot csaj nélkül, de a te világod biztos tele van ilyenekkel.)

"3. Végül abban marad, hogy mi szeretnénk egy konstruktív incel közösséget, akik fejlesztik egymást, ti pedig ilyenkor már eltűntök, mert okoskodni mindenki tud, de megfogni a gyakorlatban egy problémát és aktív erőfeszítést tenni annak kezelésére már senki."

Mégis mi a jó isten az, hogy konstruktív incel közösség és mit csinálnátok benne? Naponta hússzor kiírnátok ugyanazt a kérdést? Szidnátok a nőket? Közösen keresnétek a kifogásokat? Pont ez a baj veletek... Az égvilágon semmi konstruktívat nem csináltok és sem mást, sem magatok nem fejlesztitek.

Eltűnni meg nem szoktunk, legalábbis én nem. De, amikor ugyanazt hányjátok vissza, mert nem is érdekel, hogy mit írnak nektek, akkor mit kéne válaszolnunk?

Az aktív erőfeszítést nektek kéne megtenni. Vagy mit vársz, fogjam meg a kezed és vigyelek oda egy nőhöz?

Nevetséges vagy.

2022. júl. 3. 03:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!