Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lenne, ha érzékenyítő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne, ha érzékenyítő tanfolyamra küldenék kivételesen a nőket is?

Figyelt kérdés

Mostanában divat ez az érzékenyítés, hogy bele tudd képzelni magad a másik fél helyébe és érezd át a problémáit. Mi lenne, ha a nőknek is tartanának ilyen tanfolyamokat?

Pl.

- regisztráljanak tinderre férfiként, egy átlagjóska fotóival, és próbáljanak matcheket gyűjteni, ne adj isten, beszélgetésig/randiig eljutni

- munkahelyen őket ugráltassák, ha 2 kg-nál nehezebb tárgyakat kell A-ból B-be elvinni

- ha a problémáikról beszélnének, annyi feedbacket kapjanak, hogy "oldd meg magad, egy erős férfi nem nyavalyog!"

- próbáljanak meg szórakoztatni valakit egy találkozón, aki csak annyit tud kinyögni válaszként, hogy "aha" "az jó" vagy "és te?"

Átéreznék, hogy férfinak lenni sem könnyebb, vagy menne a gyakorin megszokott womansplaining és a relativizálás?

2022. júl. 1. 11:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

Benneteket kéne érzékenyítő tanfolyamra küldeni.

A nő nem tárgy, nem jár senkinek, és nem szexbaba, akit rá kell kényszeríteni, hogy egy férfitől függjön.

2022. júl. 1. 21:47
 12/13 anonim ***** válasza:

-Tinderen nem próbáltam ilyet, nem tudom mennyire etikus átvágni valakit kamu profillal, de talán kipróbálnám egyszer. Élőben viszont a saját női mivoltommal dumáltam meg egy bi csajt, akit a pasi haverjaimnak nem sikerült, pedig ugyanúgy viselkedett velem az elején, mint velük, csak én tudok legalább csajozni és beszélgetni normálisan.

-Nemtom milyen munkahelyen vagy, de nálunk mindenkinek saját magának kell megoldania a problémáit, ha nem megy, akkor meg segítséget kérünk és férfiaknak se szégyen segítséget kérni, akkor se ha cipelni kell valamit. Mondjuk nem egy 2 kilós csomaghoz fog segítség kelleni, a munkahelyeddel van gond, ha csicskáztatás megy.

-Mindig meghallgattam, ha a pasimnak gondja volt és segítettem, tehát mégis milyen nőkre folyattad a nyálad, aki így beszél veled? Kidobtad, ott hagytad? Ez olyan, mint egy bántalmazó kapcsolat, ott kell hagyni, aki így beszél veled.

-Senkit nem kell szórakoztatni, csak te hiszed azt, mert egy csinos pofi és punci elég, hogy csicska legyél, ott kellett volna hagyni a nőt.

2022. júl. 1. 22:12
 13/13 Senior Séf ***** válasza:
Az elnevezést nem tartom szerencsésnek. Nekem ebből az jön le, hogy a pasiknak szól, hogy megtanulják a nők lelkivilágát, gondolkodásmódját. Ez egy üdvözlendő kezdeményezés, csak önmagában édeskevés, mert a nők ugyanúgy nem ismerik a férfilét mibenlétét.
2022. júl. 2. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!