Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka annak, hogy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy már nagyon fiatal férfiak és tinédzserek is incelekké válnak?

Figyelt kérdés

Incel fórumokon és egyéb körökben egyre gyakrabban látható, hogy már 16-18-20 évesek is incelként hivatkoznak magukra, pedig évekkel ezelőtt szinte kizárólag a 25-30 éves, sok-sok negatív tapasztalattal rendelkező, kiábrándult, tartósan magányos férfiakból állt az incelközösség. Manapság

viszont egyre több korosztály megjelenik.

Lassan megdől az az illúzió is, hogy tinédzserkorban még nem annyira hangsúlyos az a szintű felszínesség és anyagiasság, ami a későbbiekben sajnos meghatározó? Az elszabadult elvárások már begyűrűztek a gimnáziumokba is? Mi lesz ennek a vége? Őszintén szólva egyre ijesztőbb követni, hogy már akár tizenévesként is teljesen reménytelennek érzik magukat a férfitársaim.

2022. jún. 29. 15:06
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
82%
Én nem hisztizek. Azt ti teszitek, de egyre kevésbé szórakoztató a vergődésetek.
2022. júl. 1. 22:18
 42/47 anonim ***** válasza:
90%
Szedtem hangyát. :D Egy kiváló, pompás jószágot. :D Mert nekem van életem, járok ki a természetbe és hangyákat vizsgálok, gyűjtök, tartok. :D Nem rinyálok az igazságtalan nőkről és a jóképűbb férfiak kiváltságairól a neten. :D
2022. júl. 1. 23:56
 43/47 anonim ***** válasza:
88%
Fölösleges volt nektek érvelni, mert csak és kizárólag nyivákolni tudok és önérzetesen vergődni, ahogy most is teszed, incel! :) Újra és újra szembesültök azzal, hogy szégyen, amit műveltek a hisztivel, amit itt levágtok, csak tudatosan ignoráljátok a dolgot. De ettől még a hiba a ti fejetekben van és kizárólag a tiétekben.
2022. júl. 2. 13:38
 44/47 anonim ***** válasza:
86%
Ha te mondod Incel, nyilván úgy kell legyen.🤣 Én hisztizek, nem te.🤣 Bizony...😂
2022. júl. 2. 17:10
 45/47 anonim ***** válasza:
3%

#32: Idézd már be a pontos válaszomat, amiből ezt sikerült kiolvasnod.

Azt mondtam, hogy szerintem

1. A nőknek is illene felelősséget vállalni, mert az áldozathibáztatás démonizálásával csak azt éritek el, hogy kitermelődik egy olyan réteg, mint Amber Heard, nem azt, hogy a visszahúzódó, félénk átlagcsajt kevesebb baj fogja érni.

Épp ellenkezőleg. Amikor kikerül a safe spaceből (és előbb-utóbb ki fog), akkor védtelen lesz, mert nem lesz felvértezve az ahhoz szükséges viselkedéssel, hogy elkerülje a bajt.

2. Nyilváníthatsz te bármit bűnnek, ha nem tudod biztosítani a HATÉKONY bűnüldözést, akkor mit sem ér az egész. Ha a csaj (akinek amúgy a mája kevésbé bírja a piát, mint a férfiaké, de feminista világban nem tehetsz különbséget a két nem közül, a májának is joga van gendert választani) szétcsapja magát és nem emlékszik semmire, a "barátai" meg magára hagyják (hiszen úgyis safe space van és úgyis megvédi majd a hatóság) és megdugja őt egy migráns, aki amúgy is illegálisan van itt, vagy egy olyan, akinek két hónap múlva be kell vonulnia garázdaságért a Kozma utcába, csak jelenleg nincs férőhely a sitten - tehát nincs vesztenivalója és egyiknek sem lehet megjegyezni a pofáját, mert tucatember - akkor mit ér vele, hogy nyomoz utána a rendőrség? Egy homályos fantomkép alapján? És ha el is kapják, akkor majd jön Dr. Strange és visszaforgatja az idő kerekét? A nőben nem hagyott egy életre traumát a dolog?

Ezért kéne ELŐRE gondolkozni, mert a világ egy nagyon szép hely lenne, ha jogszabályokkal, varázsütésre békét és jólétet lehetne csinálni. A jog nem mindenható és ha érvényesítésre kerül is UTÓLAG történik meg.

És még jobb emberré sem fog tenni, mert ha neked jogszabály és fenyegetés kell ahhoz, hogy ne erőszakolj magatehetetlen nőket, akkor én félek attól, hogy ilyen emberek járnak-kelnek a társadalomban, akiket csak a jogszabály tart vissza és a büntetéstől való félelem. Esetleg ha sikerül megúszniuk egy jó ügyvéddel, akkor O.J. Simpson lesz a példaképük és megerősítésnek veszik, hogy milyen ügyesek voltak.

Később pedig összefonódik a "törvényes, legális" = jó és erkölcsileg helyes illetve a "törvénytelen és illegális" = rossz és erkölcsileg helytelen.

És a történelemből már tudjuk, hogy a tízparancsolat mennyire tartotta vissza az embereket attól, hogy máglyán égessenek el boszorkányokat, eretnekeket meg lemészároljanak tömegeket akik nem akarták elfogadni az ő Istenkéjüket.

Most ugyanezt akarják létrehozni azzal, hogy a jogot és a törvényt kikiáltják mindenhatónak.

Senki nem állítja azt, hogy helyes megerőszakolni magatehetetlen lányokat.

Amellett viszont akkor is ki fogok állni, hogy a jogszabályok nem jelentenek megoldást, illetve többet ártanak, mint használnak.

2022. júl. 2. 19:51
 46/47 anonim ***** válasza:
86%
Incelpince mai liturgiáját hallottátok.
2022. júl. 2. 22:29
 47/47 anonim ***** válasza:
95%
LOL!
2022. júl. 4. 13:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!