Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a béta pasik sztrájkba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a béta pasik sztrájkba lépnének, a nők rájönnének, hogy mit is veszítenek?

Figyelt kérdés

Totális sztrájkra gondoltam: a béta pasik, az átlagosok, az egyszerű melósok, a puák de még az incelek is (vagyis a top 20% alfán kívül mindenki) egyszerre abbahagyná a nők egójának polírozását. Nem írnának rájuk többet társkeresőn, nem próbálnának meg bevágódni náluk, nem hízelegnének nekik, nem dicsérnék meg a ruhájukat vagy a frizurájukat, nem engednék őket előre az ajtóban.

Ha a nők egyik pillanatról a másikra elveszítenék a sok pozitív visszajelzést, kivételezést és előnyt amit az alsó 80% pasitól eddig kaptak, ráébrednének, hogy mekkora veszteség érte őket? És magukba szállnának?

2022. jún. 28. 23:07
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
12%

#57: "Vagy peldaul nezd meg Afganisztant, ahol lesatiroztak a noi karaktereket a reklamplakatokrol."

A világ egyik legnagyobb, több ezer éves vallásáról beszélünk.

Elméletben hiába tudunk megoldásokat sorolni, ha nem vesszük figyelembe az emberi természet működését.

Találd fel azt a "gyógyszert", ami visszafordítható módon megszünteti a szexuális vágyat. Nem súlyos károkat okozó hormonterápiával, csak genetikailag aszexuálissá tesz.

Ha létezne ilyen gyógyszer, akkor ezt terjeszd el. Senki nem fog rá pénzt adni, mert a teljes fogyasztói társadalmat tönkretenné.

Ha a mostani vagy a 2008-as válságon felszisszenünk, ezek mind semmik ahhoz képest, amekkora szinte azonnali GDP visszaesést szenvedne el az egész bolygó, ha a férfiaknak megszűnne a nők iránti nemi vágyuk.

A férfiak ugyanúgy versengenének egymással és a nők is a nőkkel, de a teljes szépségipar bedőlne, az is lesújtó lenne, hányan tartanak csak azért autót, mert szerepet játszik a szexpiaci értékében és az egész "igényes férfi vagyok" mennyi embernél csak mítosz, mert azért ciki lenne bevallani, hogy valójában miért is teszi, amit tesz.

De amíg szexuális vágy van és azt el kéne aktív tudatossággal nyomni, addig nem működik. Az Egyháznak sem sikerült kordában tartani, pedig akkor még azért sokan tényleg hitték, akik szkeptikusok is voltak, hogy talán tényleg van valami lény, ami majd megbüntet és Pokolra jutsz meg akkoriban élve el is égettek. A szexuális vágy kiélésének kényszere azonban erősebb volt és lesöpörte az Egyház uralmát.

Csak jobban hangzik Gutenberg meg a tudásszomj. Láthatod a mai világban is, amikor itt az internet, hogy micsoda tudásszomja van a tömegeknek. Először a YouTube, hogy olvasni se kelljen, aztán a TikTok, mert 1 percnél hosszabb videó már uncsi. És milyen minőségi tartalmak vannak rajta.

Láthatod a nézettségi statisztikákon is, hogy Baby Shark Song-ra, Despacitóra vagy ismeretterjesztő anyagokra mekkora igény van.

De ha egyeseknek megnyugtatóbb ez a "szűk, intelligens kisebbség Dávid legyőzte a nagy autoriter Góliátot" mese, áltassa magát azzal, hogy az ember micsoda egy fennkölt lény.

2022. jún. 30. 08:41
 62/67 anonim ***** válasza:
14%

"Ez nem így működik. Sajnálom, hogy tőlem kell megtudd, de az élet - pláne a szex - nem igazságos. Nyertesek és vesztesek vannak."

Az igazságosságba vetett hit hozta létre a civilizációt, anélkül még most is barlangokban laknánk és kőbaltával háborúznánk, ha nem pusztítottuk volna ki magunkat.

Látod, már megint a kávéval jössz. Fel sem tudod fogni ésszel azt a gondolkodásmódot, hogy az ember megengedhet magának egy Teslát is, de ő mégis inkább vesz magának egy negyedik ingatlant, amit kiad.

Hogy nem érez kényszert, hogy pénzt költsön, de ettől még nem úgy spórol, hogy esővízzel önti le a vécét, hanem nincs igénye a fogyasztói társadalom túlárazott termékeire.

A pénztárcájával szavaz.

Ideálisan szerintem úgy kéne ismerkedni, hogy akinek igénye van arra, hogy fogyasszon, az jelzi ezt az igényét és fizeti. De előre meg is lehet beszélni, hogy milyen randiról van szó.

Inkább az a kérdés, hogy miért lett ez egy ennyire népszerű szokás, hogy ha két ember találkozik egymással, akkor fogyasztani kell valamit. Miért lett ciki ivóvizet inni még otthon is, ha szomjas valaki? Miért kell ott is valami kekszet a másik elé tenni, mert úgy "illik".

Miért ivódott bele ez az egész annyira mélyen a társadalomban, hogy ha elmarad, akkor már negatív érzéseink lesznek tőle?

2022. jún. 30. 09:11
 63/67 anonim ***** válasza:
69%

#62:

Pont ezért. Megkínálim azzal, amim van, megtisztelem vele, hogy áldozok rá a forrásaimból, az időmből. Amiért kialakult, hogy születésnapra, ünnepekre ajándékot adunk. Az öt szeretetnyelv egyike.

Még a macskám is hoz ajándékot, megkínál a zsákmanyával, mert kimutatja, hogy fontos vagyok neki. Mennyire érdekled a pasit, ha nehezére esik kifizetni egy pohár vizet?

Egyszerűen ostobaság így viselkedni azzal, aki érdekel.

Ugyanúgy, mint egy nő orrára azért ajtót vágni, mert jól néz ki, tehát biztos plázapicsa. Meg biztos mindenki megdugta. Meg biztos felszínes. A jóképű pasija meg biztos csalja és veri. Aztán miután így jól elkapáltad csupán a külseje alapján, elkezdesz keseregni, mert nem áll szóba valakivel, aki ennyire negatívan előítéletes vele szemben.

2022. jún. 30. 09:55
 64/67 anonim ***** válasza:
64%

#62 Vince amúgy vágod, hogy én egy 33 éves pali vagyok, ugye?

Felőlem fizesse a kávéját ha szeretné, írtam fentebb is, hogy vannak ilyen nőismerőseim, akikkel csak az működik, hogy egymást hívogatjuk meg. Csak ne erőszakoskodjon.

Ami az esővizet illeti, azzal húzom le a vécét a nyaralómban.

Teslám sosem volt, és nem is lesz, egy szimpla ámde szép és hasznos autóm van.

Mindezeket a nők egyáltalán nem látják rajtam. Számomra teljesen belefér meghívni valakit, nem azért, mert konzumidióta vagyok, hanem mert ez egy kedves gesztus, ami anyagilag nem küld a padlóra. Most pl a hétvégén sátrazni megyünk a csajjal, akinek udvarlok. Pedig megtehetnénk, hogy külföldre utazzunk egy hotelbe, vagy bármi mást is akár.

Amiért a nők úgymond anyagiasan nézik a férfiak egy részét, az az, hogy nem akarnak úgy élni, hogy ők tartsák el a palit.

Szerintem ezt a szintet meg lehet ugorni, és ahhoz még lakásokat sem kell venni.

2022. jún. 30. 10:18
 65/67 anonim ***** válasza:
82%
62 Incelpince mai liturgiáját hallottátok.
2022. jún. 30. 16:13
 66/67 anonim ***** válasza:
54%
Jesszus, ebből a kérdésből kettő van? Pont a másik ugyanilyennél dobta fel a rendszer ezt kapcsolódó kérdésként. XD XD XD XD
2022. okt. 29. 14:56
 67/67 anonim ***** válasza:

"Ha a nők egyik pillanatról a másikra elveszítenék a sok pozitív visszajelzést, kivételezést és előnyt amit az alsó 80% pasitól eddig kaptak, ráébrednének, hogy mekkora veszteség érte őket? És magukba szállnának?"

Szerinted ez miért jelentene olyan sokat bárkinek? Ez kábé semmi.

2022. okt. 29. 14:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!