Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szőkére festett hajjal jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőkére festett hajjal jobban bejöhetek majd a nőknek?

Figyelt kérdés

Viszontlag jóképű vagyok, de az átlagos hajam valahogy nem az igazi. Nézegettem google-ben férfi szőke frizurákat, és lehet, hogy érdemes lenne kipróbálni, hátha kapósabb lennék a nők körében. Nem vagyok már fiatal, utolsó ismerkedő dobásnak tenném meg, mondván, ha ez se jön be, akkor hagyjuk az egészet.

Valakinek van erről tapasztalata?

f31

2022. jún. 28. 20:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A nőknek a sötét haj jön be.
2022. jún. 29. 08:00
 12/16 Mathus ***** válasza:
48%
#5: az idén már 2x szexeltél? csináld meg magad szőkére, sokkal rosszabb ennél úgysem lesz.
2022. jún. 29. 08:23
 13/16 anonim ***** válasza:
73%

Lúzer! 🤡

Semmit nem fog érni ha befested a hajad.

2022. jún. 29. 09:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Tudni fogjak h festett haju vagy
2022. jún. 29. 10:00
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
Az ilyen hirtelenszőke haj tinik körében trendi, meg azoktól a férfiaktól elfogadják, akik alapvetően sikeresek / híresek. Ha korban hozzád illő nőt keresel, akkor max. akkor ajánlom, ha nagyon alabástromfehér bőröd van, amúgy... sztem a hajfestés nem egy ördögtől való ötlet, de olyan árnyalat legyen, ami jól áll, nem olyan, ami trendi, aztán lehet, hogy nem (Messinek sem áll jól, csak hírességektől mindent elfogad a társadalom kb.)
2022. jún. 29. 10:29
 16/16 anonim ***** válasza:
27%

Ha természetesen lennél szőke, akkor oké, szép az. De ha férfiként a természetesen sötét hajadat akarod fehérre festeni, szerintem az nem a legjobb ötlet. Nem hiszem, hogy harmonizálna a bőrszíneddel, szemszíneddel, arcvonásokkal... Szerintem férfiként hagyd meg a természetes színedet, sokkal kellemesebb látvány, hidd el, persze ha nagyon ki akarod próbálni, akkor csináld, úgyis hamar lenő majd. A linkelt képen Messi is úgy néz ki, mintha valami tejszínhab lenne a fejére fújva.

22/N

2022. jún. 29. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!